Már zajlanak a NAK Szántóföldi Napok előkészületei

Agro Napló
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ez év június 9-10-én rendezi meg a NAK Szántóföldi Napok elnevezésű szabadtéri agrárszakmai kiállítást, amennyiben az akkor érvényben lévő járványvédelmi előírások ezt lehetővé teszik – közölte a köztestület honlapján.
Fotó: NAK

A rendezvényre várják a gépes, valamint a növényes kiállítók jelentkezését, illetve a NAK Szántóföldi Napok Gasztrofalujába a kistermelőket, élelmiszer előállítókat és keresik a termékeiket helyszínen értékesítőket is.

Felhívja a közlemény a figyelmet, hogy a NAK Szántóföldi Napok az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg szántóföldi környezetben, többük munkavégzés közben is.

Így a gazdálkodók időt, energiát és pénzt megtakarítva, egy szabadtéri helyszínen láthatják a mezőgazdasági gépgyártók és a szántóföldi növénytermesztés legújabb fejlesztéseit. A területen zajlanak az előkészítő munkálatok, a már elvetett növények karbantartása, öntézés és további telepítések és lassan kezdődik a felépítmények kialakítása is.

A rendezvényt maximális biztonsági intézkedések mellett tartják meg a szervezők, és csak abban az esetben, ha arra az akkori járványvédelmi előírások lehetőséget biztosítanak.

A rendezvénnyel kapcsolatban további információk a www.szantofoldinapok.hu weboldalon találhatók, a kiállítók és közreműködők a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen, valamint a +36 70 528 5682-es telefonszámon érdeklődhetnek – tartalmazza a tájékoztatás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Célegyenesben a NAK Szántóföldi Napok

Célegyenesben a NAK Szántóföldi Napok

Június 9-10-én rendezik meg a NAK Szántóföldi Napok elnevezésű rendezvényét a Fejér megyei Mezőfalván. A szabadtéri kiállításra a belépés ingyenes, a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!