MENÜ

A BIOSILD sörnek is bevált

2016.09.13.

BIOSILD márkanévvel ellátott sört főzetett a Sumi Agro Hungary Kft. a XVII. alkalommal megrendezett visegrádi Kalászos Gabona Fórumra, ezzel reprezentálva a „termőföldtől az asztalig” gondolkodását, amelynek fókuszában az egészséges élelmiszert eredményező okszerű, átgondolt növényvédelem áll.

A vendégek körében nagy sikert aratott ízletes sör a Biosild csávázószerről kapta a nevét, amely több évtizede, némi hatóanyag frissítésen átesve töretlenül népszerű a vendégkört is alkotó kalászos gabonát termelők körében. A Sumi Agro e limitált kiadású csatos üveges nedűt Biosild Top csávázószerrel kezelt tavaszi árpából főzette. A Biosild Top két egyedülálló felszívódó hatóanyag (tiofanát-metil és tetrakonazol) kombinációját tartalmazó gombaölő csávázószer, mely a külső és belső csírakori betegségek ellen egyaránt hatékony.

A termesztéstechnológiai, illetve az időjárási, klimatikus változások ihlette termelői igényre alapozva, 2016-ben került piacra a még nagyobb termelői biztonságot jelentő Biosild Twin csávázószer, amely hosszan tartó védelmet nyújt a kalászosok csírakori és akár korai gombakórokozói és rovarkártevői ellen. A BIOSILD TWIN 10 liter Biosild TOP-ot és 8 liter Lotus 600 FS-t tartalmaz, így 10 tonna őszi kalászos vetőmag teljes gomba és rovarölő szeres csávázását biztosítja.

A mindig egyedi ötletekkel előrukkoló Sumi Agro csapat