MENÜ

Acanto® Plus és Acanto® 250 SC - Értékesítései és felhasználási határidő

2018.05.14.

A napraforgó növényvédelem sarkalatos pontja az állományvédelem, a gabonák esetében pedig a kalászvédelem. A kórokozók elleni védekezés kiváló terméke a DuPont™ Acanto® Plus gombaölő szer

 

Az Acanto® Plus nagy hatékonyságú, 2 hatóanyagot tartalmazó, eltérő hatásmechanizmusú szisztémikus gombaölő szer, amely preventív (megelőző) és kuratív (gyógyító) hatással rendelkezik a napraforgó és a kalászosok gombabetegségei ellen.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az Acanto® Plus az idei évben kifutó termék. A DuPont Magyarország Kft., továbbá a nagy- és kiskereskedők meglévő raktárkészleteiket 2018. május 31-ig értékesíthetik. Ez vonatkozik a Wirtuoz® Trio kereskedelmi csomagban levő Acanto® 250 SC gombaölő szerre is.

Az Acanto® Plus és Acanto® 250 SC szántóföldi felhasználása 2018. november 30-ig engedélyezett napraforgóban és kalászos gabonákban.

Az Acanto® Plus használatának előnyei:

  • Mindkét hatóanyaga szisztémikus (valódi felszívódó). 
  • Preventív (megelőző) és kuratív (gyógyító) hatással is rendelkezik.
  • Erős élettani hatása termés többletet eredményez.

Az Acanto® Plus fertőzésmentes időszakban is komoly hatással van a kezelt növények élettani folyamataira. Ezért használata évjárattól függetlenül mindig megtérülő befektetés.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: Acanto® Plus

Kutasi Zoltán
Marketing kommunikációs specialista