MENÜ

Aratás után, vetés előtt: ne hagyja ki ezt a lépést!

2019.09.12.

Gondolkodjon hosszú távon – kaszáljon rövid távon!

 

Egyre többen ismerik fel, hogy a talajéletet kimerítő gazdálkodás növelheti ugyan a termés mennyiségét és a bevételt, évek múltán azonban visszaüthet a káros gyakorlat. Csak az a gazda lehet sikeres, aki nem kizsigereli, hanem óvja a rendelkezésére álló talajt!

A talaj biológiai aktivitásának megőrzésében - sőt: növelésében - hathatós segítséget nyújtanak azok a baktérium- és gombatörzseket tartalmazó természetes készítmények, amelyek segítik a növények számára ideális adottságok kialakulását. Alkalmazhatók műtrágyás kezelés mellett is, segítve a műtrágya beépülését és csökkentve a környezeti terhelést.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többen fordulnak az ehhez hasonló természetes, egyben innovatív megoldások felé, egyszerre segítve ezzel a növények megfelelő fejlődését és fenntartva a talaj biológiai aktivitását.

Mi hisszük, mert látjuk: a befektetés már rövid távon is megtérül. Hosszú távon pedig egyenesen kihagyhatatlan a mikrobiológiai készítmények használata.

Mit kezdjünk a szármaradványokkal?

Aratás után, vetés előtt állunk: itt az idő, hogy megtegyük az első lépést!

 

 

A hazai tulajdonban álló Natur Agro Hungária Kft. által forgalmazott Natur Micro készítmények a szárbontáshoz szükséges baktérium- és gombaadalékokat is tartalmazzák. Ezzel komplex hatást kínálnak nemcsak a hatékony szárbontásra, hanem a tápanyag-utánpótlásra és összetételüknek köszönhetően a talajok természetes ellenállóképességének fokozására is.

 

 

Cégünk évek óta természetes és hatékony megoldást kínál a gazdák számára. Egyedülálló technológiánk alappillére a biológiai talajkezelés.

A kutatóink által folyamatosan fejlesztett termékünk segítségével a természet erejét felhasználva érhet el komoly eredményeket. Az évek óta forgalmazott, és partnereink körében népszerű Natur Micro egy kétkomponensű mikrobiológiai talajoltó, mely külön kiszerelt baktériumkomponensből és gombaadalékból áll.

 

natur-agro-201908-kep_01

Talajbaktériumokat, szárbontó gombatörzseket, valamint hasznos hiperparazita gombákat (Trichoderma harzianum) is tartalmaz, melyek

  • javítják a talaj szerkezetét,
  • jelentős mennyiségű tápanyagot, főképp nitrogént és káliumot szolgáltatnak a talajnak,
  • a levegő nitrogénjét megkötik,
  • a foszfort oldhatóvá és felvehetővé teszik,
  • valamint növekedésserkentő anyagokat állítanak elő a növény számára.

 

Kalászost vet? Ne aggódjon!

A rettegett kalászfuzáriózis közvetlenül károsítja a csírákat, a gyökereket, a szártövi részeket és a búzaszemeket, emellett pedig olyan mikrotoxinokat is termel, melyek a növényt elfogyasztva az emberekre és az állatokra is veszélyesek lehetnek. Okozói a Fusarium nemzetségbe tartozó gombafajok, melyek ellen komplex módon kell védekezni. A már említett Trichoderma harzianum fizikailag is támadja a Fusariumot és meggátolja annak elszaporodását, így termékünk akár a vegyszeres kezeléseknek is megfelelő kiegészítője lehet.

Ne adjon esélyt a növényt támadó betegségeknek, ne hagyja veszni bevételeit!

 

kep_02


Természetes összetételének köszönhetően a Natur Micro AKG-ban is felhasználható, támogatott termék!

 

natur-agro-201908-kep_03

Natur Micro „T”!
Tömény megoldás szárbontáshoz - most optimalizálhatja költségeit!

Partnereink tapasztalataira és igényeire támaszkodva idén új terméket vezetünk be a piacra, a Natur Micro töményebb változatát, a Natur Micro "T"-t.

 

    A Natur Micro talajoltóhoz hasonlóan a tápanyagok beépítésén és azok mobilitásán kívül a szár- és gyökérmaradványok elbontásáért is felelős, ám töményebb összetételének (magasabb csíraszám) köszönhetően kisebb hektárdózis (3 liter baktériumkomponens +1 liter gombaadalék) alkalmazása is elegendő (szemben a Natur Micro 10+1 literes dózisával). Így tovább optimalizálhatja költségeit!

 

Hogy mennyit spórolhat új termékünk alkalmazásával, azt az akciót bemutató oldalunkon található kalkulátorunkkal pillanatok alatt kiszámolhatja.

 

 

Megnézem a kalkulátort!

 

 

Több mint 1500 partnerünk sorra számol be elégedetten az elért eredményeiről. Tartozzon közéjük Ön is, válassza a Natur Technológiát már idén!

Termékünk felhasználásával javíthat a tápelemfelvétel hatékonyságán, és csökkentheti a műtrágya talajsavanyító, talajéletet degradáló hatását is. Így aki hosszú távra tervez, nem spórolhatja meg a megfelelő technológiával elvégzett szárbontást - közben ráadásul a termelési költségek is csökkennek.

A döntés az Ön kezében van. Meghozta már?
Tegye meg az első lépést! Tekintse meg ajánlatunkat!

 

 

Érdekel az ajánlat!