MENÜ

Az okos megoldás: javuló talajélet, megtérülő technológia, 2 pont az AÖP-ben

2022.09.07.

A Natur Agro Hungária évtizedek óta hatékonyan alkalmazott termékeinek használatáért a jövőben támogatást is kaphat!

 

Cégünk a pusztuló termőtalajokat látva, 20 évvel ezelőtt azzal a céllal indult útjára, hogy környezetkímélő, de hatékony technológiákat vezessen be a hazai növénytermesztési gyakorlatba.

Épp ezért nagy öröm számunkra is, hogy a kormány nemrégiben kiadott közleménye szerint a 2023-tól elérhető új Agrár-Ökológiai Program (AÖP) keretében a támogatott kategóriába került a mikrobiológiai készítmények alkalmazása is.

A közlemény szerint a támogatás igénylésekor 2 pontot ér a szántóterületek legalább 50%-án mikrobiológiai készítmények alkalmazása vetés előtt, illetve vetéssel egy menetben kijuttatva és a talajba dolgozva, illetve szármaradványokra kijuttatva, majd azokat a talajba keverve.

Segítünk!

A Natur Agro Hungária talajoltó- és szárbontó baktériumkészítményei a talaj természetes mikroflórájában természetes módon is előforduló baktériumokat és gombákat tartalmaznak. A termékekben Trichoderma gombatörzsek is találhatók, így a készítmények biokontroll hatással bírnak. Natur Nova termékünk emellett Bacillus thuringiensis baktériumtörzseket is tartalmaz.

Megtérülő technológia!

Talajoltóink hatékonyságát szántóföldi kísérleteink is bizonyítják, alkalmazásukkal rendre sikerül számottevő terméstöbbletet kimutatnunk. Kezeléseink ára megtérül, így azokkal nemcsak a talaj és a növény, hanem a gazda is jól jár!

Alkalmazza természetes összetételű termékeinket, töltse meg újra élettel a talajt, növelje a terméshozamot és szerezze meg a 2 pontot a támogatáshoz! Ismerje meg termékeinket, és a technológiánkkal elért eredményeket! A részleteket megtalálja honlapunkon:

 

reszletek_gomb