MENÜ

Együttműködés jött létre október közepén az osztrák Pöttinger és a szolnoki Magtár Kft. között

2018.11.16.

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével.

 

A vállalat alapítása óta minőségi termékeket forgalmaz, és biztos háttérszolgáltatást nyújt. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány betakarítás technika területén, most Magyarországon a Magtár Kft. képviseletében az eddigieknél sokkal erőteljesebben jelen lesz. A cég mindig az értékteremtő, megbízható, sikeres partnerségeket kereste. Így jött létre ez az együttműködés a két vállalat között. A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja. 

A legújabb innovációt jelentő, 12 szabadalmi megoldást tartalmazó PÖTTINGER IMPRESS körbálázót 2019. január 23-26. között, személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standján az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.

 

poettinger-logo.svg   magtar_logo_fekvo_final-kk

 

impress_185_v_master_1_hq-k