MENÜ

Jelentkezz a XII. Kukorica Termésversenyre!

2020.04.09.

Érdemes mielőbb jelentkezni a Magyar Kukorica Klub idei Termésversenyére!

 

Részben átfogó ismereteket, részben az aktuális teendőket tartalmazó hírleveleink segítségével ellátunk minden tudnivalóval, de kérésedre közvetlen tanácsadással is segítünk! (A személyes találkozásokat a járványhelyzettel kapcsolatos rendeletek korlátozhatják, de telefonos és e-mail kapcsolattartással, egyéb kommunikációs lehetőségekkel rendelkezésre állunk!)

Azonban azt se feledd, hogy a speciális lépésekről specialisták tudnak a legtöbbet, s az imput anyagok felhasználása akkor lesz igazán hatékony, ha a szállító cégének szakreferensét is megkérdezed! Jó tudni, hogy a hatósági engedélyezési okirat és a csomagoláson lévő használati utasítás tájékoztat a termék biztonságos felhasználásáról és a vizsgálati kérelemben megfoglmazott kritériumok valóságáról, azonban a hatékony felhasználáshoz további ismeretekre is szükség van!

A szükséges ismereteknek egy része tudományosan is megalapozott, más elemeiről - jó esetben - tapasztalatok állnak rendelkezésre. Vizsgáld a rendelkezésre álló információ minőségét! Lehet, hogy a szomszéd minden tud, "csak ezt az egyet" rossszul! A hatékonyságot általában befolyásolja az időzítés és a felhasználás módja. Az átgondolatlan és szakszerűtlen technológiai lépések nem csak a pénzt és a munkaerőt pazarolják feleslegesen, de csökkenthetik is a termést, kárt is okozhatnak!

A Szakkönytárban külön polcot nyitottunk a XII. Kukorica Termésverseny résztvevőinek!

Hogy sikeres lehess, tanulmányozd, milyen teendőid, tudnivalóid lehetnek!

mkk-magyar-kukorica-klub-color-logo