MENÜ

Karácsonyi kiállítói kedvezmény a RENEXPO partnerei számára

2013.12.05.

Az Önök cége is keresi az ideális megjelenési lehetőségeket a 2014-es évre? Magas színvonalú, kizárólag a komoly szakmai és üzleti látogatókat vonzó események érdeklik?

Mindazok számára, akik érdeklődnek a 8. RENEXPO® Central Europe nemzetközi energiahatékonysági és megújuló energiás kiállítás iránt jó hírrel és  különleges karácsonyi akcióval szolgálhatunk!

Jelentkezzen kiállítóként a RENEXPO®-ra és 15% kedvezményt* kap a standterület díjából! Az ajánlat csak a 2013. december 13-ig leadott jelentkezésekre érvényes!

(* A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze)

 

Közép-Kelet Európa és Magyarország leginnovatívabb, magas színvonalú, kizárólag a megújuló energiákra és a jövőbeni energiahatékony megoldásokra fókuszáló nemzetközi kiállítása, a RENEXPO® Central Europe, amely 2014. március 12-13. között ismét lehetőséget biztosít a szakmának a bemutatkozásra, újdonságok megismerésére és jövőbeni partnerek szerzésére Budapesten a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban.

 

A RENEXPO® Central Europe a kutatásfejlesztési eredmények, ezen belül kiemelten a megújuló energia és energiahatékonyság területének vezető szakmai rendezvényévé nőtte ki magát az elmúlt években. A rendezvény az innovatív termékek és technológiák bemutatkozási lehetőségét kínálja egy magas színvonalú kiállítás és több szakmai konferencia keretében a piaci szereplők, gyártók, tervezők, kutatók és szolgáltatók számára. Ennek köszönhetően a rendezvény fő partnerei lesznek a 2014-ben is a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Innovációs Hivatal.

 

Az évente mintegy 90-120 kiállítót felvonultató kiállítás mellett több rangos nemzetközi és hazai konferencia és workshop is helyet kap hazai és nemzetközi energetikai szakpolitika, biogáz, biomassza, napelem, napkollektor, ,és fűtéstechnika, finanszírozási és energiahatékonysági lehetőségek témában.

 

Továbbá a kiállítás területén felépítésre kerül az ún. Szakmai Fórum, ahol piacvezető cégek termékeiről, szolgáltatásokról, egyetemek kutatási eredményeiről hallhat a nagyközönség fontos információkat, megtekintheti élőben egy napkollektor össze- és felszerelését, meghallgathatja az illetékes szabályozó hatóságok következő ciklusra vonatkozó terveit, valamint egyedi lehetősége lesz a kiállításon személyes üzleti kapcsolatok ápolására és építésére.

 

A kiállítók és kiemelt partnerek, üzletemberek, valamint potenciális befektetők számára kerül megrendezésre egy VIP fogadás, amelyen kiosztásra kerülnek a REECO Group "RenEnergy Award" díjai is.

 

A mostani különleges karácsonyi akció keretében élvezheti továbbá az alábbi extrákat is:

¯  kiválaszthatja az Ön számára legelőnyösebb standhelyet,

¯  biztosítsa előadását a rendezvényt kísérő szakmai konferenciára, vagy fórumra,

¯  előzze meg egy lépéssel a konkurenciát!

 

További igénybe vehető ajánlatok: (a kedvezmények nem összevonhatóak)

¯  egyedi kiállítás és konferencia szponzorációs lehetőségek (limitált szolgáltatás)

¯  egyedi árak a REECO csoport nemzetközi rendezvényeire (részletekért keressen minket).

 

Részteles információkért keresse kollégáinkat a 06-1-213-4240-es telefonszámon vagy tekintse meg honlapunkat: www.renexpo-budapest.com

 

Üdvözlettel:

 RENBUD14_130x130_HU

REECO Hungary Kft

T: 06-1-213-4240

[email protected]