MENÜ

Készüljön fel az esetleges belvíz mentesítésre, illetve a gabona tárolására az egyedülálló, általunk szabadalmaztatott technológiával!

2016.10.10.

Az Ádám és Társa Kft. ajánlata.


Belvízelvezetés

 Réselő

 Árokásó

 Csatornanyitó eke

Csatornatisztító

Dréncsőfektető

Átemelő szivattyú

 

 + Új termék: Watermaster szivattyú


Darálás-roppantás PROFI szinten

Nagyteljesítményű lengőkéses daráló max. 35% nedvességtartalmú kukorica (M típus) őrlésére. Rendkívül óriási teljesítmény, hibátlan őrlési folyamat, és tökéletes dara a 44, illetve 84 lengőkésnek köszönhetően. A stabil, edzett rosta és a lengőkés biztosítja a hosszú élettartamot. Az U típus ezenkívül alkalmas még a száraz és nedves gabona megőrlésére is (speciális méretű rosta kapható).              

További részletek


Töltés Fóliatömlőbe!

Cégünk vállalja száraz gabona/ kukorica, napraforgó, szója, cirok (minimum szabvány szerinti nedvességtartalommal) fóliatömlőben való tárolását, ami egy egyedülálló általunk szabadalmaztatott technológia, melynek használatával megoldhatja a felmerülő tárolási problémákat a saját telephelyének keretein belül.  Vállalunk még: nedves/ egész szemes, roppantott, darált kukorica tárolását, illetve töltőgépet tudunk biztosítani kölcsönzésre, mely a következő dimenziókkal rendelkezik: 2.7 m átmérő, 60 vagy 75 méter hosszúság.

Az alábbi linkeken megtekintheti a videó összeállításunkat, melyet a gabonatöltési eljárásunkról készítettünk:


Mérőműszerek

Teljes kínálat

Gabonamérő műszerek

 Monitox 500

AgraStrip® kvalitatív és
kvantitatív mikotoxin tesztek

 Grain Tester Plus

 Grain Check

 NIR Control Plus

 Grain Cleaner

Egyéb mérőműszerek

 Termométer silókhoz

Fortester 200

 

Optikai Válogatás - SORTEX - BÜHLER

A SORTEX válogatók új mércéket állítanak fel az optikai válogatás területén. Ez a hatékony és megbízható feldolgozási technológia lehetővé teszi még a nagyon enyhe színeltérések és nehezen megkülönböztethető hibák észlelését is. A sclerotiummal, penésszel vagy mikotoxinnal fertőzött gabona szelektív módon azonosításra kerül az optikai tulajdonságai alapján, majd eltávolításra kerül a termékáramból precíziós, sűrített légkifújás segítségével.


Terménytároló 

Ajánlunk olyan kisméretű gabonatároló silókat, melyekben a gabona minőség szerint külön-külön tárolható. Különböző átmérőjű és hosszúságú be és kitároló csigákat, gabonaszellőztetőket.
Cégünk eladásra kínál különböző típusú gabonahűtőket!

Miért érdemes? A gabonák hűtése helyettesíti a hagyományosan alkalmazott alternatív eljárásokat, mint:

  • A kémiai kezeléseket, melyek károsok lehetnek, költségesek és csak szigorú szabályok szerint végezhetőek.
  • Önmagában a szellőztető folyamatot, mely nem hatékony a kezeletlen kibocsátott levegő miatt, üzemeltetése korlátozott lehet.
  • Elkerülhető a gabona mozgatása, forgatása, mely a gabona törésének, repedésének és további fertőződésének a forrása.
  • A gabona hűtése határozottan kevesebb költséggel jár, mint a kémiai kezelésé vagy kizárólagos szellőztetésé illetve leállítja  a különböző fertőzési források gombák, mikotoxinok illetve raktári kártevők, bogarak tevékenységét, megszünteti a gabonahalom önmelegedését és kitűnően tartósítja a gabonát.

A hűtés lehetőséget nyújt:

  • Tartósításra a magasabb relatív páratartalom ellenére is.
  • Részleges szárításra.
  • A gabona jobb minőségű és hosszabb ideig tartó tárolására.
  • A nagyobb kereskedelmi érték elérésére a rugalmasabb és minőségileg magasabb színvonalú terméknek köszönhetően.


Küllős kapák széles választékával állunk rendelkezésükre

Küllős kapa kínálatunk


Magas minőségű és fehérjetartalmú búzák fémzárolt vetőmagjai eladóak, melyek 15% vagy afeletti fehérjeérték tartalmat tudnak produkálni. A nemzetközi igény a szuper prémium minőségű búzára van! Kínálatunkat megtekintheti az alábbi linken: Kínálatunk