MENÜ

Pályázati támogatás: pénzt kaphat a talajkezelésért – íme a részletek!

2022.11.29.

Alkalmazza természetes összetételű termékeinket, töltse meg újra élettel a talajt és növelje a terméshozamot! Az Agro-Ökológiai Programnak köszönhetően az elmúlt évtizedekben rendre hatékonynak bizonyuló Natur Technológia 2023-tól immár támogatást is élvez.

PÁLYÁZATI TÁMOGATÁS A NATUR TECHNOLÓGIÁRA

+2 PONT AZ AÖP-ben!

2023-ban új, közvetlen támogatási formával bővül a Közös Agrárpolitika eszköztára, elindul az Agro-ökológiai Program. Aki nem lép be az AÖP-be, az valójában lemond a közvetlen támogatások egy részéről. Az elnyerhető összeg a pályázatban részt vevők számától függően hektáronként 60,64 és 121,28 euró közt alakul majd. Ne maradjon le!

 

natur-ah-kep_02

 

A 2023-tól elérhető AÖP keretében a támogatott kategóriába került a mikrobiológiai készítmények alkalmazása is. Termékeink használatával megszerezheti a teljes területre vonatkozó támogatáshoz szükséges 2 pontot, ha a szántóterületek legalább 50%-án mikrobiológiai készítményeket használ fel vetés előtt vagy vetéssel egy menetben kijuttatva és a talajba dolgozva, illetve szármaradványokra kijuttatva, majd azokat a talajba keverve.

Termékeink hozzájárulnak az egészségesebb talajélethez, valamint a műtrágya- és a növényvédőszer-használat csökkentéséhez, a programnak köszönhetően ráadásul a kezelés költségénél magasabb támogatást is kaphat a technológia alkalmazásáért.

Miért érdemes részt venni a programban? Miért éri meg a Natur Technológiát választani? Összeszedtük a tudnivalókat:

Minden, amit a programról tudni lehet >>

Ezekért a gyakorlatokért jár támogatás >>

Miért a Natur Technológia? Így hatnak talajoltóink a terméshozamra >>

Válassza a megtérülő Natur Technológiát, szerezze meg a 2 pontot! Keresse tanácsadóinkat! >>