MENÜ

Serrat Interpiquet – Egy konstrukció, 4 féle felhasználás

2020.03.17.

 
Kitérős zúzó idősebb gyümölcsösbe
 
Az először tervezett kialakítás erős kardános hajtással 3 késsel, 1,2 m munkaszélességgel, és 3,1 m traktorközéptől való kitéréssel rendelkezik. A hajtás és a konstrukció erőssége miatt a gyümölcsösben, metszést követően, sorközben maradt 1-2 ág sem okoz problémát, és idősebb gyümölcsösben jól használható a zúzó. Az egyoldali kialakítást követően az Interpiquet kitérős zúzó gyorsan elérhető lett ikresítve, 2 oldali kialakítással és akár 1,5 m-es munkaszélességgel. A munkamagasság tartás kerék segíti, melyből laza talaj esetén 2-t is fel lehet szerelni.  
Akciós ár: 1.990.000 Ft + ÁFA-tól
Videó
Kommunális használat
 
Karámok, villanypásztorok, jelzőtáblák vagy szalagkorlát környékének kaszálására is jól használható. Utóbbi esetben egy felső függőleges tengellyel ellátott görgő határolja a szalagkorlát alá való benyúlás mértékét.  
 
Videó
Kitérős zúzó fiatalabb gyümölcsösbe
 
A kitérítési erő szükséglet csökkentése érdekében érzékelő pálca, elektrohidraulikus vezérléssel, traktor hidraulikáról vagy önálló hidraulika rendszerrel is elérhető a Serrat Interpiquet.
 
Videó
Fakivágás
 
A legújabb kialakítás (Interpiquet Disco) esetében egy nagy fűrésztárcsa került a kések helyére, így a 15-20 cm-es gyümölcsfák könnyedén, gyorsan kivághatóak. Sajnos ezen kialakítás speciális változtatásokkal készül, így nem átszerelhető a késes kivitelre.
 
Akciós ár: 2.490.000 Ft + ÁFA
Videó
 

Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.

+36-30/627-80-52
[email protected]

Email
Email
Weboldalunk
Weboldalunk
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube