MENÜ

Stop! Vessünk véget a talaj elpusztításának!

2019.09.26.

Döbbenetes, de igaz: percenként 8000 m2 termőtalaj pusztul el!

 

Erre egy két évvel ezelőtti konferencián hívta fel a figyelmet Prof. Dr. Biró Borbála talajbiológus. Mindez nagyban köszönhető a káros mezőgazdasági gyakorlatnak, ami a hazai piacot is meghatározta az elmúlt évtizedekben.

Annak a gyakorlatnak, ami hosszú távon csökkenő terméshozamhoz, szervesanyag-hiányhoz és a talajélet pusztulásához vezet.

Szerencsére egyre több tudatos gazda hozza meg a döntést, és fordít hátat a talajéletet degradáló gazdálkodásnak. A talaj biológiai aktivitásának megőrzésére ugyanis adott a lehetőség.

A Natur Agro Hungária 2002-ben azzal a céllal alakult meg, hogy olyan termékeket vezessen be a magyar növénytermesztési gyakorlatba, melyek segítik a környezetkímélő, de hatékony technológiák, megoldások terjedését. Mára több, mint 1500 partnerrel dolgozunk együtt - bízunk benne, hogy hamarosan Önt is köztük tudhatjuk!

A javuló talajélettel a költségek is csökkennek

A növény fejlődését végigkísérő technológiánk alapköve a talajkezelés.

 

 

A Natur Agro Hungária Kft. által forgalmazott Natur Micro készítmények a szárbontáshoz szükséges baktérium- és gombaadalékokat is tartalmazzák. Ezzel komplex hatást kínálnak nemcsak a hatékony szárbontásra, hanem a tápanyag-utánpótlásra és összetételüknek köszönhetően a talajok természetes ellenálló-képességére is.

 

 

Miért érdemes a természetes komponensekből álló termékünket választani?

 

natur-agro-201908-kep_01

Mert a benne található baktériumok és gombák

  • javítják a talaj szerkezetét,
  • jelentős mennyiségű tápanyagot, főképp nitrogént és káliumot szolgáltatnak a talajnak,
  • a levegő nitrogénjét megkötik,
  • a foszfort oldhatóvá és felvehetővé teszik,
  • növekedésserkentő anyagokat állítanak elő a növény számára,
  • ezzel csökkentik a szükséges műtrágya mennyiségét és annak talajéletet degradáló hatását is.

 

Nem elhanyagolható a termék biokontroll-hatása sem: a készítményben található Trichoderma harzianum hasznos hiperparazita gomba például fizikailag támadja a fuzáriumot vagy a szklerotíniát.

Természetes összetételének köszönhetően a Natur Micro AKG-ban is felhasználható, támogatott termék!

 

natur-agro-201908-kep_03

Tömény megoldás - hogy még jobban járjon!

Partnereink tapasztalataira és igényeire támaszkodva idén új terméket vezetünk be a piacra, a Natur Micro töményebb változatát, a Natur Micro "T"-t.

 

   

A Natur Micro talajoltóhoz hasonlóan a tápanyagok beépítésén és azok mobilitásán kívül a szár- és gyökérmaradványok elbontásáért is felelős, ám töményebb összetételének (magasabb csíraszám) köszönhetően kisebb hektárdózis (3 liter baktériumkomponens +1 liter gombaadalék) alkalmazása is elegendő (szemben a Natur Micro 10+1 literes dózisával). Így tovább optimalizálhatja költségeit!

Hogy mennyit spórolhat új termékünk alkalmazásával, azt az őszi akciónk weboldalán található kalkulátorunkkal pillanatok alatt kiszámolhatja!

 

 

Megnézem a kalkulátort!

 

 

Több mint 1500 partnerünk sorra számol be elégedetten az elért eredményeiről. Tartozzon közéjük Ön is, válassza a Natur Technológiát már idén!

Aki hosszú távra tervez, nem spórolhatja meg a megfelelő technológiával elvégzett szárbontást és a talajoltást. Ne feledje: a javuló talajélettel költségei is csökkennek, és az eredmény sem marad el!

 

 

Érdekel az ajánlat!