MENÜ

Tartjuk magunkat a rendkívül kedvezményes árakhoz!

2016.09.26.

Talán még nem késő felkészülni!

Belvízelvezetés

A belvíz megelőzése érdekében kínáljuk gépeink széles választékát. Készüljön fel még most, mert soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap!

+ ÚJ Termék Watermaster szivattyú


Darálás-roppantás PROFI szinten

Nagyteljesítményű lengőkéses daráló max. 45% nedvességtartalmú kukorica (M típus) őrlésére. Rendkívül óriási teljesítmény, hibátlan őrlési folyamat, és tökéletes dara a 44, illetve 84 lengőkésnek köszönhetően. A stabil, edzett rosta és a lengőkés biztosítja a hosszú élettartamot. Az U típus ezen kívül alkalmas még a száraz és nedves gabona megőrlésére is (speciális méretű rosta kapható).

További részletek


Töltés fóliatömlőbe!

Kérje egyedi árajánlatunkat a fóliatömlőbe való töltéssel kapcsolatban. Ajánlunk új gépet is, illetve lehetőség van gépbérlésre fóliatömlőbe való töltéskor.


Mérőműszerek

Teljes kínálat

 • Aflatoxin-vizsgáló műszerek és mikotoxin-vizsgálatok
 • Bála nedvességtartalmát mérő műszer
 • Gabona nedvesség-, hőmérséklet-, hektolitersúly-, fehérje-, sikér-, hamutartalmát-, szemkeménységét mérő műszer
 • Gyümölcs-érettség mérésére szolgáló műszer
 • Hőmérsékletmérő silókhoz
 • Univerzális súlymérők

Optikai Válogatás - BÜHLER - Sortex

A SORTEX válogatók új mércéket állítanak fel az optikai válogatás területén. Ez a hatékony és megbízható feldolgozási technológia lehetővé teszi még a nagyon enyhe színeltérések és nehezen megkülönböztethető hibák észlelését is. Az ergot sclerotiával és penésszel fertőzött gabona, amely a mikotoxin-szennyezettség magas kockázatát rejti magában, szelektív módon azonosításra kerül az optikai tulajdonságai alapján, majd eltávolításra kerül a termékáramból precíziós, sűrített légkifújás segítségével.


Kazaltakaró Rendszer

Tökéletes védelem az időjárás és a penész ellen. Speciális anyaga miatt tökéletesen vízlepergető, légáteresztő. UV stabilitása nagyobb, mint egy átlagos ponyváé. Rendeltetésszerű használat, illetve megfelelő tárolás esetén akár 5 évet is kibír.

Teljes kínálat


Silótakaró Rendszer

Siló takarásához kínálunk prémium minőségű silófóliákat, alátétfóliákat, prémium minőségű silófal-festékeket, továbbá a siló- és kazaltakaró rendszerekhez felszerelést a takarmány tökéletes védelme érdekében.

 • Oldalsófólia
 • Alátétfólia
 • Silófólia / Kombinált silófólia
 • Silóvédő háló
 • Silózsák
 • Felszerelések (Silófólia-javító szalag, kötegelő, huzal silózsákok lezárására)

Teljes kínálat


Terménytároló építése / hűtése / szellőztetése

Kiváló minőségű tárolási technológiával várjuk önöket. Továbbá az új "Kisméretű terménytároló, szárító és tisztító építése, korszerűsítése" pályázat keretein belül új terménytároló építését és kivitelezését vállaljuk a Dryvit Profi szakembereivel együtt. Ezen felül hűtőgépek bérlésére,  megvásárlására is lehetőség van.


Árajánlatainkat kérje e-mailen, további információért keressen minket bizalommal.

Ádám és Társa Kft.
4028, Debrecen Tüzér u. 4
Telefon: +36 52 416-046
Mobil: +36 30 619-6425
+36 30 619-8517
E-mail: [email protected]
WEB: www.adamestarsa.hu