MENÜ

Topcon precíziós mezőgazdasági megoldások az AgroPilot Kft-től

2018.09.25.

Az AgroPilot Kft.-ről

Cégünk 2018. június 18-ától a TOPCON mezőgazdasági termékkínálatának kizárólagos hazai importőre. Meggyőződésünk, hogy magas szintű terméktámogatást csak specialista szakemberekkel lehet nyújtani, akik napi szinten kizárólag az adott márka eszközeivel foglalkoznak és azokat készség szinten ismerik. Ennek az eszmének a jegyében állítottuk össze csapatunkat. Valamennyi kollégánk több éves tapasztalattal rendelkezik TOPCON eszközök beszerzésében és üzemeltetésében, legtöbben a TOPCON mezőgazdasági vonalának hazai bevezetése óta foglalkoznak a márka megoldásaival. Célunk, hogy hatékony és költséghatékony megoldásokkal lássuk el Partnereinket. Gépfüggetlen precíziós mezőgazdasági termékforgalmazóként elsősorban a meglévő gépparkokat igyekszünk a kor kihívásainak és a felhasználók elvárásainak figyelembevételével alkalmassá tenni a legmodernebb technológiák használatára. Termékkínálatunkat a hazai precíziós gazdálkodási igények és trendek figyelembevételével állítottuk össze és a TOPCON eszközök mellett kínálunk korrekciós szolgáltatásokat.

Szakembereink GPS szervízeléshez teljesen felszerelt szerviz autókkal és a jellemző tételek raktárról történő kiszolgálásával az ország teljes területén, versenyképes árakon vállalják új eszközök telepítését és meglévő rendszerek szervizelését, karbantartását.

Amennyiben egy lelkiismeretes és profi csapatra szeretné bízni precíziós eszközeinek beépítését és szervizelését keressen bennünket bizalommal!

Automata kormányzások

A Topcon úttörő szerepet vállalt az elektromos kormányzás mezőgazdasági térhódításában, így nem csoda, ha legtöbben az elektromos automata kormányzási megoldásairól ismerik. Ennél azonban lényegesen szélesebb körű palettával rendelkezik automata kormányzási megoldások terén.

Az új fejlesztésű AES-35 kormányautomatika kompakt méretével és nagy pontosságú kormányzási teljesítményével kiváló alternatívája a hidraulikus kormányműveknek.

Amennyiben valaki ragaszkodik a hidraulikus kiépítéshez, az utólag is kivitelezhető egy Bosch Rexrot által gyártott hidraulikus szeleptömb beépítésével.

Gyári előkészítéssel rendelkező gépek vezérlése gépspecifikus készletekkel rövid beszerzési idővel és maximális esztétikummal kivitelezhető Topcon eszközök segítségével.

A moduláris felépítésű logikának köszönhetően a különböző TOPCON X konzolok felcserélhetőek egymással és a rajtuk futó szoftverek menürendszere teljes mértékben megegyezik, amely lehetővé teszi az adott acélra leginkább költséghatékony összeállítás kiválasztását.

Munkagépvezérlés és hozamtérképezés

Topcon precíziós mezőgazdasági eszközök használatával valamennyi munkafolyamat során alkalmazhatunk különböző vezérlési megoldásokat, legyen munkagépünk ISOBUS-szal felszerelt, vagy éppen egyszerű mechanikus kivitel.

Automatikus szakaszvezérléssel akár 3-7% permetlé is megtakarítható a munka folyamán, ráadásul csökkentjük a környezetterhelést és a túlpermetezésből adódó károkat. Általánosságban elmondható, hogy minél kisebbek és szabálytalanabbak a táblák annál nagyobb megtakarítással lehet számolni.

A már korábban taglat szakazvezérlési megoldásokon túlmenően műtrágyaszórók esetén tervezett és okszerű tápanyag-visszapótlással megfelelően tudunk a különböző kezelési egységek igényeihez igazodni, így oda, azt és annyit kijuttatni, amire az adott zónának szüksége van

Szemenkénti vetőgépek vetőkocsinkénti sorelzárásával szintén jelentős mennyiségű vetőmag megtakarítással számolhatunk. ISOBUS munkagépek esetén előre elkészített tőszámtérkép szerint tudjuk szabályozni a kijuttatott vetőmag mennyiséget így maximalizálva az adott táblarész terméspotenciálját mindezt optimalizált termelési költségek mellett.

A terméseredmények monitorozása pontos visszajelzést ad számunkra, mely információk felhasználása támpontot biztosít a következő szezon munkáinak megtervezésében.

topcon_forgalmazo

agopilot

www.agropilot.hu
[email protected]
06-70/8865200