MENÜ

Új telephelyeket vásárolt a Nitrogénművek Zrt.

2016.08.01.

A Bige Holding cégcsoport tájékoztatja Partnereit, hogy a Nitrogénművek Zrt. a Vevők komplett kiszolgálása érdekében és a folyamatos beruházási tevékenységének eredményeként a Cargill Magyarország Zrt.-től Somogy megyében három helyen – Barcs, Nagyatád, Kiskorpád – Tolna megyében két helyen - Hőgyészen és Nagydorogon, valamint a Békés megyei Nagykamaráson telephelyeket vásárolt.

Ezzel a cégcsoport magyarországi telephelyeinek száma 10-re bővült. A Bige Holding cégcsoporthoz tartozó NZRT-TRADE Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Nagykállón, Békés megyében Sarkadon, Bács-Kiskun megyében Bátmonostoron, a Nádudvari Agrokémiai Kft. Hajdú-Bihar megyében Nádudvaron üzemeltet telephelyet.

A folyamatos export piaci fejlődés eredményeként a Nitrogénművek Zrt. romániai leányvállalata is vásárolt a közelmúltban Romániában, Temes megyében két telephelyet.

A telephelyeken elhelyezkedő raktárak alkalmasak csomagolt műtrágya mellett termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására. A telephelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a vonzáskörzetében gazdálkodó Partnereink kiszolgálását még magasabb színvonalúvá tegyük. A Bige Holding cégcsoport a Vevők teljes körű kiszolgálásának biztosítására, a közeljövőben további telephelyek vásárlását tervezi a belföldi és export piacain egyaránt.