Példátlan siker: rangos nemzetközi versenyen nyert aranyérmet a magyar rosé pezsgő

agrarszektor.hu
Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik legifjabb terméke, a Hungaria Rosé Extra Dry. Nem "csupán" aranyérmet szerzett, hanem a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett francia és spanyol versenytársak kerültek a legjobb tíz közé.

17. alkalommal tartották meg Franciaországban a pezsgők (sparkling wines) nemzetközi versenyét, az Effervescents du Monde-ot. Idén 22 ország 564 buborékos tétele csapott össze. A több mint 100 főből álló nemzetközi zsűri három napon át vizsgálta szigorú minőségi elvárások mentén és a legmegfelelőbb kóstolási körülmények közt a benevezett italokat. A versenyen további két magyar pezsgő is szép eredménnyel szerepelt, mindkettő ezüstéremben részesült, tudtuk meg a Hungária közleményéből.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy ilyen rangú elismerést kapott a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgőnk. Végre komolyan veszik a rosé pezsgők világát is, sokat változott a megítélésük az elmúlt években

- tette hozzá Csomay András, a Hungaria márkamenedzsere.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!