A Borsodi Világost, a hazai fogyasztók egyik legkedveltebb sörét a Sörgyár közel öt évtizede fejleszti és tökéletesíti. Ennek szellemében a vállalat idén megújítja a termék receptúráját, ami márciustól kukoricadara nélkül, tisztán árpamalátából, komlóból, élesztő és víz felhasználásával készül a vállalat bőcsi üzemében. A megújult receptnek köszönhetően a Borsodi sör ízvilága kiegyensúlyozottabbá válik, de továbbra is jellemző rá a kellemes kesernyés íz és a csillogó aranysárga szín - olvasható a közleményben. A Borsodi Világos megújítása a soron következő fontos lépése a Borsodi Sörgyár több éve folytatott következetes stratégiájának, melynek során a vállalat először egy hároméves beruházással a bőcsi sörgyárat korszerűsítette, majd a portfóliójának fejlesztésével folytatta.
A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten
Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!A mostani receptváltás éppen olyan fontos számukra, mint a 2018-ban indult gyárfejlesztési beruházásuk, vagy a sörkülönlegességekből álló, folyamatosan bővülő portfóliók két évvel ezelőtt történt piaci bevezetése. Ezek a fejlesztések segítenek abban, hogy még jobban meg tudjanak felelni a fogyasztóik, a hazai sörkedvelők igényeinek, akik egyre inkább keresik és megkövetelik a folyamatos és magas minőséget. Az új sör receptjének kidolgozása során a sörgyár számára kiemelten fontos volt, hogy az új íz ne csak kiegyensúlyozottabb és könnyebben fogyasztható legyen, de a Borsodi sör kedvelői számára is ismerős maradjon.