Fontos módosítás Magyarországon: ez sok céget érinthet

Fontos módosítás Magyarországon: ez sok céget érinthet

agrarszektor.hu
Augusztus 13-án nyílik meg a „Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” című (KAP-RD04a-RD04b-2-24 kódszámú) pályázati felhívás, amely 2024.07.31-én módosításra került.

A részletek az alábbiakban olvashatók:

- A felhívás 9.2. Elszámolható költségek fejezetének 1.6. pontja kiegészült az alábbiakkal: 1.6.2. A projekt - előkészítési és - megvalósítási időszakában végzett projektmenedzsment tevékenységhez igénybe vett szakértői szolgáltatás díja (az Útmutató 3.8.1.5. pontja alapján) - írja a NAK.

- Módosult a felhívás 3.3. fejezet III. 1. pontja, amely az építési tevékenység esetén szükséges 2. melléklet benyújtását írja elő.

- A felhívás 3.3. fejezet III.1. pontjának megfelelően kiegészítésre került a 2. melléklet, miszerint az építési engedély nélkül végezhető építési tevékenységek és a bejelentési kötelezettséggel nem bíró tevékenységek mellett fel kell sorolni az építési engedélyköteles vagy bejelentés köteles tevékenységeket is.

- A felhívás 4. melléklete (Tartalmi értékelési szempontok) 1.2. pontjának (Eredményesség vizsgálata) szövegezése pontosításra került.

- A felhívás 4. melléklete (Tartalmi értékelési szempontok) 1.4. pontjához (Szakmai vagy szakmaközi szervezeti tagság) tartozó lista kiegészítésre kerül a Pálinka Nemzeti Tanáccsal.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?