Jövőre is lesz erdészeti kommunikációs konferencia

Agro Napló
A 2011. évi OEE Vándorgyűlés programjának része lehet 2010. május 19-én, a pécsi Szindbád Panzióban megbeszélést tartottak az Országos Erdészeti Egyesület 2011. évi Vándorgyűlése és a II. Nemzetközi Erdészeti Kommunikációs Konferencia megrendezéséről.

 

Az egyeztetésen részt vett a Pécsi vándorgyűlés házigazdájaként Káldy József vezérigazgató, a 2011. évi Vándorgyűlés vendéglátója, Feiszt Ottó vezérigazgató, Zambó Péter megválasztott OEE elnök képviseletében Lomniczi Gergely, a Pilisi Parkerdő Zrt szóvivője, Ingwald Gschwandtl, az Osztrák Földművelésügyi, Erdészeti, Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Minisztérium osztályvezetője, az UNECE/FAO Forestry Communication Network vezetője, Borut Debevc, a Szlovén Erdészeti Szolgálat PR-vezetője, Szedlák Tamás, az Európai Bizottság, Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóság Bioenergiai, biomassza, erdőgazdálkodási és éghajlatváltozási osztály munkatársa, Mőcsényi Miklós, a Fagosz főtitkára, Zétényi Zoltán, az OEE Közönségkapcsolatok szakosztály elnöke és Kovácsevics Pál, a szakosztály titkára.



Az előzetes egyeztetések során tett javaslatok és szóbeli megállapodások alapján Zétényi Zoltán a magyar felek nevében meghívta az UNECE/FAO Forestry Communication Network vezetőjét és tagjait, hogy a 2011. évi magyar EU elnökség alkalmából az európai erdészek kommunikációs hálózata hazánkban tartsa a jövő évi ülését.



A meghívást Ingwald Gschwandtl köszönettel elfogadta.

A részletek egyeztetésére a közeljövőben kerül sor.

Forrás: Forestpress

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?