
Commission supports pigmeat sector's move to more sustainable production
The European Pigmeat Reflection Group delivered its final report to the European Commission on 18 January 2023, ten months after its first kick-off me...
The top trends for EuroTier 2022 are explained by three experts in DLG's network, each specialized in pig, dairy/cattle and poultry.
Specialized in the manufacture of 100% natural solutions for animal feed and plant production, BIODEVAS LABORATOIRES has been awarded an Innov'Space 2...
EFSA has published an assessment of the welfare of cattle at slaughter, based on the most up-to-date scientific studies and research. The scientific o...
Leading animal nutrition firm BIOMIN has recently announced its involvement in a 5-year, €6 million EU-backed research consortium effort to decrease t...
Featured expert Dr Lisa Bielke, Assistant Professor of Animal Sciences at Ohio State University, covers an overview of necrotic enteritis and potentia...
Tail biting is a multifactorial phenomenon that has a clear impact on animal health and welfare. It happens worldwide to pigs with docked and long tai...
Széleskörű lakossági tájékoztatási programot indít a Parkerdő egy budapesti erdőért.
Egy neves japán egyetem kutatásai azt tűzték ki célul, hogy 2040-re növénytermesztő farmot hozzanak létre a Holdon.
A középső országrészben akár tartósan borult maradhat az ég, másutt több-kevesebb napsütés várható
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.