A NAK fontosnak tartja, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon a szakmai információk átadásához. Ezért a kamara élelmiszeripari igazgatósága 2018. november 20-án rendezi meg az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében a vállalatirányítási új irányelvekkel foglalkozó tanácskozást. A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése. Az esemény Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz, melyre a kamara minden élelmiszer-előállító tagját várja - hívta fel az érintettek figyelmét a köztestület.
A konferenciatémák mindegyike alapvető jelentőségű és megjelenik egy vállalkozás mindennapi tevékenysége során. A vállalatirányítás területén folyamatos átalakulás figyelhető meg egyrészről a vevői oldaltól érkező igények alakulása miatt, amelyekre az iparnak időben reagálnia kell, másrészről a piaci versenyben betöltött szerep erősítésének érdekében. A tagjaink sikerességét szem előtt tartva számunkra a legújabb innovációk és trendek megismerése és átadása a legfontosabb.
A konferencián többek között szó lesz a vállalkozások versenyképességének fokozásáról a hatékonyságnövelésen és projektmenedzselésen keresztül, a folyamatfejlesztés élelmiszeripari tapasztalatairól, a termelés optimalizálásáról, a projektmenedzsment termelésben történő alkalmazásáról, valamint a középvezetők szerepéről a hatékonyságnövelésben és a munkaerő megtartásban.
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.