Antonio Carraro 2010-es naptár 100 ÉV címmel (x)

Agro Napló
A 2010-es évben a 100-as szám különleges jelentőségű az Antonio Carraro cég életében – fordulópont és újjászültés. 1910-ben, a “Padovai Ipari Kiállításon” mutatta be Giovanni Carraro első, muntifunkcionális traktorát. Egy emlékezetes év, amely ünneplésre ad okot.

 

Az évet egy új megjelenésű naptárral indítjuk, amelyet minden ügyfél, Antonio Carraro traktor rajongó szeretne az otthonában vagy a munkahelyén látni.



Egy egyedülálló naptár, amely megjelenésében is különbözik elődeitől – keskeny, hosszú formájú (100 cm hosszú), minden oldalon az új típusú, Ergit 100-as sorozatú traktorok legújabb képei láthatók, amelyeket az Antonio Carraro cég fáradhatatlan fotográfusa, Oriano Stefan örökített meg.



A grafikát Marcello Persona brand stylist tervezte: a nyúlánk stílust, a részletek hangsúlyos kidolgozását - minden napra helyet hagyva a jegyzeteknek ugyan úgy, mint a napkonál megjelenő szentek nevének vagy a hold állásának megjelenítésére, amely különös jelentőségű a gazdák életében.



Az Antonio Carraro 2010-es “100 ÉV” elnevezésű naptár megrendelhető az Antonio Carraro cég kizárólagos forgalmazóinál, Magyarországon az Agrolánc Kft-nél. További információ: www.agrolanc.hu



Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?