Gyors és egyszerű megoldás a mikotoxin problémák minél hatékonyabb kezelésére (x)

Agro Napló
Hasznos lehet egy olyan elővizsgálati módszer, amellyel már nem csak egy határértékhez kötött „igen-nem” eredményt kapunk a toxin fertőzöttségről (hiszen a toxinhatárértékek állatfajonként és korcsoportonként is eltérőek lehetnek), hanem egy olyan értéket, ami már mennyiségi információkkal szolgál a kritikus toxin határértékeket illetően.

 


 

A kapott eredmények alapján eldönthető, hogy a különböző szennyezettségű termények mely korcsoportokkal etethetők fel még biztonságosan, illetve, hogy milyen más további kármentesítő intézkedés szükséges (hígítás, toxinkötő alkalmazása, penész gátló kezelések, stb.).



Kukorica esetében célszerű a DON toxin kimutatása, mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy, hogy amennyiben a DON jelen van a terményben, abban az esetben nagy az esély más toxinok jelenlétére is.



A NOACK Magyarország Kft. egy komplett rendszert kínál a DON toxin kimutatására, amely tartalmazza a Reveal DON tesztcsíkokat, és a kiértékeléshez szükséges AccuScan III műszert.

 


 



Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy az Önök számára a legmegfelelőbb megoldást találjuk a toxin problémák minél hatékonyabb kezelésére.

 

NOACK Magyarország Kft.

T.: 06 1 246 6527

noackhu@noack.hu

www.noackgroup.com

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?