Új feltételek az Untha aprító gépek forgalmazásában (x)

Agro Napló
2010 év elején, az osztrák Untha cég megreformálta az értékesítési rendszerét, aminek apropóját az a tény adta, hogy a 4 hengeres aprítási technológia idén, immár 25 éves múltra tekinthet vissza. Ennek következtében a magyarországi képviseletét ellátó Csiba Kft. is, az új, a vevő-centrikusabb feltételek szerint forgalmazza a faaprítókat.

 

Mint ismeretes az Untha cég elkötelezett a hulladékok hasznosítása iránt. Üzemi körülmények között használható, felső kategóriás aprítógépeket gyárt, szinte minden anyag feldolgozásához. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a fa és a fa alapú anyagokat feldolgozó gépekre és komplett rendszerekre. Termékeiket az igen magas technikai színvonal és a gondos tervezés, kivitelezés jellemzi.



Az új értékesítési stratégia lényege, az árlistás értékesítés helyett, hogy minden vevő részére, egyéni megoldásokkal kialakított gép legyártását vállalják. Maximálisan figyelembe veszik a vevők céljait a gépek tervezésénél, ami azzal jár, hogy minden termékükhöz külön tervdokumentáció készül. Bármely alapanyag, furnér, forgácslap, darabfa, raklap, vegyes fahulladék vagy fakéreg felaprítása a feladat, a testreszabott kivitelezésű aprítógépek megbízhatóan és gazdaságosan elvégzik a munkát.



Mivel az Untha a legmagasabb minőségi igények szerint tervezi, gyártja és szereli be az aprítógépeit, garantálható, hogy minden vevőjük profitálni fog a gépek használatából. Az Untha és a korábbi vevői már felismerték, hogy a minőség kifizetődik. Ennek a gondolatnak a jegyében, az Untha cégnél megfogalmazódott az év szlogenje: "3 év gondtalan garancia". Ez a 3 éves garanciális időtartam a másik jelentős eleme az Untha 2010-es stratégiájának.



Ha elgondolkozott már a hulladékainak hasznosításán, akkor itt az ideje, hogy a Csiba cégen keresztül, Ön is felvegye a kapcsolatot az Untha-val. A Csiba Kft. nem csak az aprításban, hanem a komplett hasznosítási technológiában partnere lesz Önnek.

Ismerkedjen a lehetőségekkel a Csiba Kft. honlapján.

Tóth Gusztáv - Csiba Kft. (x)



Forrás: http://www.fataj.hu/2010/02/052/201002052_UnthaApritokForgalmazasa.php

 


Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?