A SASFORM KFT. megkezdte a szõlészeti-borászati gépek forgalmazását

Agro Napló
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2000. január 1-tõl új profilcsaláddal bõvült termékválasztékunk. A kertészeti gépesítés iránti elkötelezettségünk olasz gyártmányú szõlészeti-borászati-palackozástechnikai gépekkel bõvült a létrejött kétoldalú keretmegállapodások alapján. A Della Toffola termékei világszínvonalat, ugyanakkor kedvezõ árakat jelentenek a hazai kis- és középüzemek számára és a nagyüzemi méretek sem jelentenek akadályt. Szakembereink várják kérdéseiket, ajánlatkéréseiket.
A saválló acélból készült zúzóbogyózók 5-42 t/h teljesítménytartományban készülnek. Variátoros hajtómûvel és kiiktatható zúzóhengerrel vannak ellátva.

A vízszintes tányérelrendezésû, kézi ürítésû kovaföldszûrők bor, sör, különféle párlatok, ecet, sajtpáclé szûrésére alkalmasak és 2-5 m2 szûrőfelülettel készülnek. Az NF család centrifugál ürítéssel üzemel és 5-50 m2 szûrőtányér felülettel rendelkezik.

A minőségi bor alapja a kíméletes préselés. Az alacsony nyomású, központi membrános pneumatikus prések 16-350 hl préskosárkapacitással minden igényt kielégítenek.

A kartonos lapszûrők 400x400 és 600x600 mm méretû szûrőkerettel készülnek. A keretek mûanyagból vagy saválló acélból kerülnek legyártásra. Felhasználási terület: finomszûrés az élelmiszeripar, vegyipar és gyógyszeripar területén.
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?