2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

ANTONIO CARRARO traktorok

Agro Napló
Az Agrolánc Kft. 1991-ben alakult, alapvetõen mezõgazdasági és kommunális gépek márkakereskedésére. Cégünk kizárólagos magyarországi képviselõje Nyugat-Európa egyik vezetõ mezõgazdasági és kommunális gépgyártó vállalatának, az ANTONIO CARRARO Részvénytársaságnak, valamint a professzionális fûnyíró gépeket gyártó Gianni Ferrari cégeknek. 1999 év közepétõl kizárólagos forgalmazói vagyunk a skót Applied-Sweepers utcaseprõ gépeket gyártó vállalatnak. E kiemelkedõen fontos partnerek folyamatosan figyelemmel kísérik, segítik a magyarországi piacszervezést, magunk mögött tudhatjuk mind marketing, mind szerviztechnikájukat.
Cégünk alapítása óta eltelt tíz év során megszereztük jó néhány nagy olasz munkagépgyártó vállalat termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát
Így forgalmazzuk az UNIGREEN gyár professzionális vontatott és függesztett szőlő- és gyümölcspermetezőit.
Az Agrolánc kft. központi értékesítése, szervize és alkatrészraktára Budapesten mûködik, ugyanakkor kiemelt hangsúlyt helyezünk vidéki viszonteladói hálózatunk folyamatos bővítésére, s ezáltal az Agrolánc „filozófia” mind szélesebb körben való megismertetésére. E filozófia lényege a következő: egy-egy gép szakmai szempontok szerint történő kiválasztása és értékesítése nem fejeződik be az átadás pillanatában, éppen ellenkezőleg; ekkor kezdődik meg a Felhasználó az Agrolánc Kft. és a gyártó partner cégek szoros együttmûködésén és állandó visszacsatoláson alapuló kapcsolata, amelynek lényege a pontos és gyors alkatrészellátás, precíz szervizmunka és a további felhasználói igények kielégítése újabb feladatok ellátására alkalmas gépekkel, munkaeszközökkel.
Az Agrolánc „filozófia” gyakorlati megvalósulását, sikerességét leginkább partnereink hivatottak megítélni, akik közül a legfontosabbakat az alábbiakban említjük meg a teljesség igénye nélkül:

ANTONIO CARRARO TRAKTOROK:

Szőlőültetvények:

Gere Attila – Villány

Gere Tamás – Villány

Tiffán Ede – Villány

Tiffán Imre és Fia Kft. –
Villánykövesd

FVM Szőlészeti és Borászati
Kutató Intézet – Eger

Csorba László – Egerszalók

Szőlőskert Rt. – Nagyréde


UNIGREEN SZŐLŐ- ÉS GYÜMÖLCSPERMETEZŐ GÉPEK

Gere Attila – Villány

FVM Szőlészeti és Borászati Kutató Intézet – Eger

Emmer György – Neszmély

Holland Alma Bt. – Piricse

Zalagrár Kft. – Pókaszepetk

Mészáros József – Nagyréde

Korponyi János – Nagyréde


Gépeink – a referenciahelyeken túl – megtekinthetők nemzetközi és hazai kiállításokon, valamint mezőgazdasági és kommunális bemutatókon, amelynek állandó résztvevői vagyunk. Cégünk elsődleges törekvése, hogy minél gyorsabb, pontosabb, szakszerûbb szolgáltatásokkal lássuk el partnereinket, mind az új gépek beszerzése, mind a felhasználóknál dolgozó gépek mûködtetése terén, s ezáltal szerezzünk érvényt az általunk vallott „filozófiának”.
Cégünk kereskedelmi és szervizközpontja Budapesten található:
1151 Budapest, Székely Elek u. 5.
Telefon: (1) 306-8256, 306-8253, 306-3788
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?