Kecskeméti Agroker Kft. Renault erôgép kínálata

Agro Napló
A Renault gyár mezõgazdasági erõgépkínálatából szeretnénk bemutatni, illetve ajánlani néhány olyan típust, amely az olvasók kiemelkedõ érdeklõdésére is számot tarthat.
Renault Ceres 300 X család
A gépek motorja a John Deere új fejlesztésû Power Tech motorcsaládjából került beépítésre. Teljesítményük 67, 77, 87, 97 LE. A gépeket a gyártó alapkivitelben 20/20 sebességfokozatú szinkronizált váltóval, irányváltóval szereli. Ezenkívül opciósan kérhető a Twin Shift, illetve a 30/30 sebességfokozatú mászófokozatos kivitel. Az erőgépet komfortkabinnal, digitális kijelzővel, légrugós üléssel kínáljuk partnereinknek.
A Ceres 300 X család ára igen kedvező, lehetőséget kínálva az MTZ- jüket lecserélni szándékozók számára, a jól felszerelt 87 LE-s kivitel ugyanis már 7 650 000 Ft-tól megvásárolható.

Renault Ares
Az Ares 500-600-700-800 család a szántóföldi univerzális traktorok rendkívül széles teljesítménytartományát nyújtja. Motorjuk John Deere 4, illetve 6 hengeres Power Tech motorkínálatából áll (90-194 LE-ig). Váltómûvük Twin, Quadri, illetve Full Power Shift rendszerû, típustól függően. A családra jellemző az igen gazdag alapfelszereltség és komfort, a nagy nyomatéki rugalmasság és a könnyû kezelhetőség.
Az 500-as és a 600-as széria teljesítménytartománya 90-140 LE-ig terjed. Ez a kategória elsősorban a közepes méretû gazdaságok számára nyújt optimális választási lehetőséget. A gépek ugyanis igényesen kivitelezett, tágas és jól áttekinthető kabinnal rendelkeznek, a kezelőszervek a vezető kezére esnek, mûködtetésük ésszerû és könnyen elsajátítható. Váltójuk Twin rendszerû, illetve opciósan rendelhető a Quadri Shift változat is.
A 640-es típuson a Quadri Shift váltó az alapfelszereltség része. A gépek a jó mûszaki paraméterek és a komfortos, rugózott kabin mellett rendkívül kedvező tömegmutatókkal, alacsony önsúllyal (5,5-6,7 t) rendelkeznek.
A 700-as és 800-as széria viszont már kategóriaváltást is jelent a gyártmánycsaládon belül. Ezek az erőgépek a kisebbekhez hasonlóan komfortosak, de motorteljesítményük és ezzel arányosan tömegük is lényegesen nagyobb. Ez a két mûszaki paraméter a széria összes tagját kiemeli a vetélytársak mezőnyéből. Ezzel együtt az Ares 715, 725, 735 a kategória legjobb ár/LE, illetve ár/érték arányával rendelkezik!
Az Atles széria motorja 226, illetve 260 LE teljesítményû. A gép a nehéz nagy szántóföldi traktorok kategóriájába tartozik, tulajdonosa számára is impozáns látványt nyújt 11 tonnás tömegével, robusztus megjelenésével. Csak FPS-váltóval gyártják, 18/18 sebességfokozattal.
Mivel az Agroker Kft. Kecskemét által képviselt erőgépek szervizhátterét is biztosítani kell, ezért a cég a szervizrészlegét jelenleg is folyamatosan bővíti, áprilisban pedig – a külső szervizállomások bevonásával – megkezdi szerelői kiképzését. Munkájuk eredményeként így már három fő bázisra alapozhatnak, amelyek együttesen a Dunántúl északi és nyugati régióiban, a közép- és dél-magyarországi, illetve az észak-keleti régióban is lehetővé teszik a géptulajdonosok gyors és pontos kiszolgálását.
Ügyfeleinket továbbra is várjuk, korrekt árakkal, teljes körû hitelügyintézéssel állunk rendelkezésükre.
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?