Mindig eljön az igazság pillanata! (x)

Agro Napló
Kedves Partnerünk! A kopott, sérült permetezőfúvókák használata a kezelések hatékonyságát nagymértékben csökkenheti, ez pedig szükségszerűen megmutatkozik anyagi veszteség formájában. Kalkulátorunk használatával megbizonyosodhat erről, szakértőink segítségével pedig tehet ez ellen!

A különböző kopásálloságú anyagokból készült permetező fúvókák meghatározott ideig képesek méretüknek megfelelő mennyiségű folyadék kijuttatására és egyenletes sugárképzésre. Egy 18 méteres kerettel rendelkező permetezőgépet feltételezve, az alábbiak szerint alakulnak a kopásra jellemző értékek hektárban kifejezve, a különböző anyagból készült fúvókákra vonatkozóan:

  • Műanyag: 1500 ha
  • Acél: 1800 ha
  • Kerámia: 6000 ha

Amennyiben a lepermetezett terület nagyságából ítélve kopottnak véli fúvókáit, a veszteség kalkulátor segítségével kiszámolhatja az esetlegesen Önt érő veszteségeket.

 Ha a számított értékekből arra következtet, hogy fúvókái kopottak, felhívjuk figyelmét a Csomagajánlatok menüpont alatt elérhető Permetezes.hu fúvókacsomagokra, amelyek megoldást jelentenek a főbb permetezési feladatok elvégzéséhez és a folyékony műtrágya kijuttatáshoz. További információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Cím:

Telefon:

E-mail:

Monorierdő,Barátság u. 16.

+36 29 419 690

info@permetezes.hu

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tűzelhalás ellen is permetezni kell

Tűzelhalás ellen is permetezni kell

Idén a megszokotthoz képest kissé korábban virágoznak az almatermésűek, amihez kellemes meleg, és most már többnyire csapadékos idő is társul. Ha ezek...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?