X. Kalászos Gabonafórum

Agro Napló
Summit-Agro Hungária Kft. – hozzáadott értéket teremt   Summit-Agro Hungária Kft. munkáját az elmúlt hetekben több helyszínen is megismerhették az érdeklõdõ szakemberek. A társaság tevékenységét legmarkánsabban az jellemzi, hogy hozzáadott értékeket teremt – jellemzi az általa irányított cég, munkáját Wirth László ügyvezetõ. (A kft-t 1992-ben hozta létre Magyarországon a Sumitomo japán kereskedõház.) Az ügyvezetõ igazgató vélekedése az: mindemellett még számtalan olyan dolog van ami a cég tevékenységét jellemzi – például igyekeznek a hazai szellemi és egyéb értékekre építeni – mindez pedig egy sajátos hátteret és egy sajátos üzleti arculatot ad a Summit-Agro Hungária Kft.-nek.  



A társaság az ügyvezető szerint sajátos kereskedelmi és marketing struktúra amiben a cég munkatársai dolgoznak. Japánból a vezető , illetve a világ más részéről közepes vagy kisebb gyárakat képvisel a Summit-Agro Hungaria kft. valamint munkatársai maguk dolgozzák ki az egész tevékenység kereskedelmi és marketing rendszerét. Ami fontos, hogy a Summit-Agro szakmai, kereskedelmi arculata, vagyis az ajánlat a magyar cégnél születik meg. E mellett nagyon sok termékfejlesztés is Magyarországon realizálódik.



„Úgy gondolom – hangoztatta a cégvezető –, hogy a Summit-Agro az egyik legnagyobb megrendelője a hazai növényvédelmi szakmának, a gyártási kapacitásoknak, így a legnagyobb magyar értéket képviseli a forgalmunk”.



„Ez pedig lehetőséget ad, hogy mi saját magunk fejlesszünk termékeket, amik a piacon az elkövetkezendő egy-két évben meg is fognak jelenni.” – hangoztatta Wirth László.



Idén megalakult a Summit-Agro Oroszország leányvállalat is. Így elmondható, hogy már a kelet-európai piacon is mûködik a magyarhoz hasonló szervezettel, felépítéssel ténykedő Summit-Agro társvállalat.



– an –

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!