Eseménydús kiállítás Zircen

Agro Napló
Az EuroWest Kft. által rendezett hagyományos XIII. Zirci Gépkiállítás és Vásár idén szántóföldi gépbemutatóval is bõvült.  

A kiállítást Gőgös Zoltán államtitkár (képünkön) nyitotta meg, aki agrárfórum keretében válaszolt a termelők kérdéseire.

Az Euro-West Kft. palettáján jelentős volument képviselnek a speciális burgonyatermesztő gépek. E rendezvényen került sor a cég és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központ közötti megállapodás aláírására, mely lehetővé teszi, hogy a Burgonyakutatási Központ bemutató üzemként funkcionáljon az Euro-West Kft. termékpalettáját igénybe véve, ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a kutatás és az oktatás magasabb színvonalon, korszerû technikai háttérrel mûködhessen. A gépbemutatón kiemelt szerepet kaptak az altalajlazítók, hiszen az aszályos időjárás miatt a vízmegőrző talajmûveléshez elengedhetetlen az alkalmazásuk.

Az EuroWest termékpalettáján bemutatott ALPEGO altalajlazító nem csak lazít, hanem hengerel, vetésre előkészített talajt hagy maga mögött.

A Massey Fergusson traktorokat 2007- től forgalmazza a cég. Az új munkagépek és a használt gépek forgalmazása mellett így lehetőség nyílt arra, hogy erőgép vonalon is kiszolgálják a termelői igényeket.

 

 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
EuroTier 2018

EuroTier 2018

Az EuroTier 2018 állattenyésztési szakkiállítást november 13–16. között rendezték meg Hannoverben, amelynek fókuszában az idei évben a digitalizáció á...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!