Komplett program a vetéstõl a betakarításig

Agro Napló
A Raiffeisen Agrárház Kft. alapvetõ célkitûzése, hogy partnereit segítse a piacra jutásban, ami azt jelenti, hogy partnerei a céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minõségi terméket gazdaságosan állíthassanak elõ.

Felhasználja és kihasználja az anyavállalatok nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe veszi a hazai sajátságokat és termelési tapasztalatokat. Felkészült szakembergárdája a termeléshez szaktanácsadást nyújt, piaci információval látja el partnereit és táblára adaptált technológiával segíti a termelést. Integrátorként támogatja a termelés finanszírozását, költségcsökkentő és környezetkímélő technikával és technológiával. Minden esetben a termelés céljainak és partnerei érdekeinek megfelelő megoldást tud ajánlani. Az általánosan ismert lehetőségek mellett a vállalat egyedi finanszírozási konstrukciók megoldásához is segítséget nyújt.
Az Európai Unió agrárpolitikája egyfajta biztonságot nyújt a termelőnek, de nem feladata a minőségi termelés honorálása. Ezt meghagyta a szabad piacnak.

A termelő szabadon dönthet, hogy a lehetőségei figyelembevételével egy kisebb ráfordítás mellett a garantált árbevételt preferálja, vagy többlet ráfordítással és gondossággal megadja magának a lehetőséget, hogy olyan terméket állítson elő, mely a szabad piacon is megállja a helyét és többlet árbevételt realizál.

A Raiffeisen Agrárház Kft. segíti a minőségi termelést, melynek biológiai alapjait a vetőmag adja, a gazdaságosságot a technikai színvonal alapvetően meghatározza, a biztonsághoz elengedhetetlen a megfelelő mûtrágya, növényvédő szer. A Raiffeisen Agrárház Kft. a legjobb tudása, piacismerete és nem utolsósorban a tulajdonosok – a német BayWa és az osztrák RWA – sok évi tapasztalata alapján ajánlja azokat a vetőmagfajtákat, hibrideket, melyek megadják partnereinek azt a lehetőséget, hogy minőséget állítsanak elő és a Raiffeisen Agrárháznak pedig azt, hogy ezt a nemzetközi piacra vigye.
A Raiffeisen Agrárház Kft. azt vallja, hogy ma már nem elég az, hogy jó termékeket kínáljon. A gazdaságosság, a biztonságos mûködés és a szerviz az ami, döntően meghatározza a beruházásokat. Erre épít a továbbiakban a vállalat azzal, hogy szakmai hátteret, az általa forgalmazott gépekre szervizszolgáltatást és eredeti gyári alkatrészellátást biztosít magas színvonalon. A magas technikai színvonalat az Európa vezető gépgyártóival hosszú évek óta fentartott üzleti kapcsolat, a kiváló alkatrészellátás és szerviztevékenysége garantálja.

Európa nagy mezőgazdasági országai – Franciaország, Németország, Anglia – az Unió teljes agrár mennyiségi igényének jelentős részét állítják elő, magas színvonalon, magas termésátlagokkal kalkulálva, így a közös piacunkra átlag termékkel csak nyomott kondíciók mellett lehet bejutni.
Ezzel szemben Magyarország termőhelyi adottságai, termelési tapasztalatai alapján az extra minőség előállításával  biztos szereplője lehet a nemzetközi piacnak. Bár az évjárat hatását a Raiffeisen Agrárház sem tudja kiszûrni, de tapasztalata, nemzetközi szervezete és kapcsolatai lehetővé teszik, hogy mindenkor a termelő számára a legoptimálisabb lehetőséget tudja felajánlani.

– Az Ön szakmai partnere
Székesfehérvár, Takarodó út 2. Tel: 22/ 534-401, Nagykanizsa/Sormás, tel.: 30/4917-298, Hegyfalu, tel.: 30/9279-843,
Szekszárd, Páskum u. 2. Tel: 74/ 418-811, Ikrény-Lesvár, tel.: 96/741-054, Hatvan tel.: 37/541-470

A Raiffeisen Agrárház, a Lemken-gépek legnagyobb hazai forgalmazója,
most verhetetlen ajánlatot kínál Önnek az őszi szezonra:
Vari-Opal 9  4 vasú váltvaforgató eke  3 275 000 Ft*
EuroDiamant 10  7 vasú váltva forgató eke:  5 956 000 Ft*
Kompaktor K600 A magágykészítő:  5 816 000 Ft*
* netto ár és 255 Ft/euro árfolyamon számolva
Kedvező hitel és lízing, terményfizetés vagy -termeltetés és előfinanszírozás!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vigyünk egy kis pluszt a termesztésbe!

Vigyünk egy kis pluszt a termesztésbe!

Ebben a cikkben a fajta kiválasztásának fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Már az elején ki is emelnék két lényeges dolgot: fajtát mindig a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!