2024. május 6. hétfő Ivett, Frida

A Perstorp új terméke, a ProPhorce SR: egy különlegesen felszabaduló vajsav

Agro Napló
A takarmány-adalékanyagokat gyártó Perstorp bemutatja új termékét, a ProPhorce™ SR-t, ami egyedi formában tartalmazza a vajsavat, ezért az emésztőtraktusban specifikusan tud felszabadulni. A ProPhorce™ SR a vajsav összes ismert előnyeivel rendelkezik, kedvezőtlen szaghatásával viszont nem.  


 

 

A ProPhorce™ SR butirinekből áll, azaz vajsav-glicerol-észterekből. Az észterezési eljárásnak köszönhetően a jellemző kellemetlen vajsavszag megszûnik, az aktív hatóanyag pedig a megfelelő helyen hasznosul az emésztőtraktusban. A ProPhorce™ SR hatékonyságát számos, különböző állatfajokban elvégzett „in vivo” vizsgálat igazolta már.

A ProPhorce™ SR száraz és folyékony formában is elérhető, nem úgy, mint a tiszta vajsav vagy a bevont, kapszulázott termékek. Felhasználása könnyû, mivel nincs porképződés vagy káros szaghatás.

Amennyiben a Perstorp takarmány-adalékanyagairól szeretne többet megtudni, kérjük, keresse fel honlapunkat (www.perstorpfeed.com), vagy keressen bennünket e-mailben (info@perstorpfeed.com).

 

Dr. Papócsi Péter

CEE kereskedelmi igazgató

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!