Családi Nap a Nitrogénmûvek Zrt.-nél

Agro Napló
Az ország egyetlen nitrogénalapú műtrágyagyára a pétfürdői Nitrogénművek Zrt. minden évben Családi Napot rendez munkavállalóinak, családtagjaiknak. Az idei rendezvényre 2012. szeptember 1-jén Pétfürdőn, a Liget nevű közterületen került sor, ahol sport, kulturális és különféle szórakoztató programok várták a kilátogatókat.  

A Nitrogénmûvek Zrt. a Bige Holding csoport egyik zászlóshajója, amely a 2011-es üzleti évét 21,6 Mrd Ft rekordnagyságú adózás előtti eredménnyel zárta, és az első féléves adatok alapján ez az idei évben sem lesz kevesebb. A képződött eredményt a tulajdonos a technológia fejlesztésére, beruházásokra költi, mely a hatékonyság javítása mellett a munkakörnyezet jelentős javulását is eredményezi.

A Nitrogénművek Zrt. szociálisan érzékeny a munkavállalók felé, kiemelten kezeli azok megbecsülését. A javuló munkafeltételek mellett, a régióban és országos szinten is kiemelkedő munkabérek (erre az évre 340 ezer Ft a havi tervezett átlagkereset), széles körű béren kívüli juttatások biztosításával, a különféle munkaidőn kívüli rendezvények (pl. a Családi Nap, az évenként megrendezésre kerülő Nyugdíjas találkozó a volt munkavállalók számára) megtartásával is igyekszik munkavállalóinak elégedettségét növelni.

A szeptember első szombatján megtartott Családi Nap alkalmával sor került a Nitrogénművek Zrt. kiváló munkavállalója cím átadására is. Az évenkénti 10 fő kitüntetettet az éves munkájuk elismeréseként immáron második éve 500 ezer Ft nettó jutalommal járó Elnöki díjban részesítette Bige László elnök-vezérigazgató.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!