AGROECOPOWER

Agro Napló

Cégünkről

Cégünk, az Xtuning (Agroecopower) 1999-ben kezde meg tevékenységét személyautók vezérlőegységének szoftveres módosításával. Majd 2004-től már teherautók motoroptimalizásával is bővítette portfólióját, de a szoftveres optimalizálás teljes körét a mezőgazdasági gépek zárják be 2007 óta. Teljesítményt növelni (optimalizálni) bármilyen elektronikusan vezérelt mezőgazdasági gépen tudunk, de a legnagyobb érdeklődés a traktorok iránt van. Cégünk nem csak Csehországban van jelen, de képviseletünk van Szlovákia, Lengyelország, Ukrajna, Oroszország, Franciaország, Magyarország és USA területén is.

Kevesebb üzemanyag-fogyasztás

Sokan azt gondolják, hogy a motorteljesítmény növelésével automatikusan az üzemanyag-fogyasztás is több. De ennek az ellenkezője igaz! Arról van szó, hogy azonos teljesítménynél alacsonyabb fordulatszámon dolgozik a gép. Képzeljük el: egy adott gép 1700-as motorfordulatnál 5. sebességfokozatban dolgozik. A szoftver beállítása után ugyanaz a sebesség, de már 6. sebességfokozatban és 1500-as motorfordulatnál elérhető. Ha e „titkot“ megismerjük és elfogadjuk, akkor biztosított az alacsonyabb fordulatszám, a kevesebb üzemóraszám és a kisebb üzemanyag-felhasználás.

Hogyan történik a szolgáltatás az Agroecopowernél?

Szakemberünk elmegy az ügyfélhez és megbeszéli igényét és elvárását. Fékpadon leméri a traktor jelenlegi teljesítményét, majd letölti az eredeti szoftvert a vezérlőegységből. A letöltött szoftvert elküldi az informatikus technikus szakemberünknek, aki beállítja a kért értékeket az adott géptípushoz, hogy a motor élettartama és a többi alkatrész ne károsodjon, illetve az emissziós normák ne változzanak. Ezt az egyedileg optimalizált szoftvert visszaküldi a technikusnak, aki visszatölti a vezérlőegységbe. Fékpadon újra leméri a gép új értékeit, így ügyfelünk a helyszínen láthatja a különbséget. Végül az ügyfél elkezdheti a tesztelést. Ajánlatunk között szerepel egy 14 napos tesztelési időszak, hogy ügyfelünk megbizonyosodjon szolgáltatásunk előnyeiről.

Ügyfeleinknek szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető, a hét minden napján, egész évben.

Az eredeti szoftvert mindig archiváljuk, így az bármikor visszatölthető.

Bodo László

+36-20/823-1939

bodo@agroecopower.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!