Jubileumi partnertalálkozó

Agro Napló
A Bábolna Takarmány 25 évvel ezelőtt, 1992-ben jelent meg önálló névként a piacon. A jubileumi évforduló alkalmából találkozóra invitálta a vállalat a munkatársait, partnereit.

Az ünnepi eseményen Lengl Tamás, a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. ügyvezetője köszöntőjében a közös munka gyümölcseként értékelte az elmúlt időszakot, amelynek folyománya, hogy a Bábolna Takarmány név ilyen jól cseng napjainkban. A Bábolna csapatát jellemezve hangsúlyozta, igazán sokszínű társaság, de összekovácsolja őket a vállalat iránti elkötelezettség.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. az ország legnagyobb élelmiszer-gazdasági integrációja, a Bonafarm Csoport tagja. A vállalat több mint 1300 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak. Az országban egyedülálló módon 2500 eladási helyen értékesíti a takarmányokat – közel 100 márkakereskedőn keresztül. A Nagyigmándon, Zalacsében, Újszászon, Mohácson és Dalmandon lévő korszerű gyártásuk egyedülálló földrajzi lefedettséget biztosít a belföldi és a határ menti külföldi vevőik részére. A nagyigmándi takarmány laboratórium az ország egyik legkorszerűbb takarmánylaborja, ahol nem csak a saját takarmányaikat, hanem más vállalatok termékeit is vizsgálják.

A 25 éves jubileumot a telephelyeken az év folyamán megrendezett találkozók tették még emlékezetesebbé.

-an-
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!