Élmezőnyben a Mikro-Vitallal!

Agro Napló
A tavalyi eredményeink tükrében bátran állíthatjuk, hogy a Mikro-Vital Baktériumtrágyák aszályos időszakban is bizonyítottak!

A Mikro-Vital Baktériumtrágyával kezelt területeink rendre nagyobb mennyiségű,  és jobb minőségű termést produkáltak, mint a kezeletlen kontrollterületek.

NEM A LEVEGŐBE BESZÉLÜNK: az ország különböző részein, különböző összetételű talajokon és eltérő növénykultúráknál alkalmazva, nagyszerű eredmények születtek: Jaguár XL étkezési napraforgó kontroll területén 1,6 t/ha, 1 l/ha Mikro-Vitallal kezelt területén 3,18 t/ha, míg 3 l/ha Mikro-Vitallal kezelt területén 3,39 t/ha terméseredményt ért el partnerünk. Az őszi búzát 2 l/ha Mikro-Vital kijuttatásával a kezeletlen területhez képest 960 kg/ha terméstöbblettel takarították be, a kukorica pedig 1 l/ha Mikro-Vitallal kezelve 840 kg terméstöbbletet hozott hektáronként partnereinknek. Az időjárás viszontagságai ellenére gazdáink elégedettek az eredményekkel, növényeik erősek, zöldek és egészségesek voltak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A nagy BIOFIL Trió

A nagy BIOFIL Trió

BIOFIL Szárbontó, BIOFIL Talaj-pH specifikus és BIOFIL Talajőr készítmények. Háromszoros biológiai hatásfok a többlethozam, termésbiztonság és növénye...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!