Ez lenne a kulcs? Talán igen ez is és még egy apróság biztosan, szenvedélyes elkötelezettség arra, hogy a legjobb akarsz lenni benne. Ha ehhez párosul, hogy olyan dolgot csinálsz, amivel értéket teremtesz akkor lojális, elkötelezett követőid lesznek, akiknek számít a véleményed.
Az kijelenthető, hogy az NPK Charolais srácok mára a szakmájuk legjobbjává váltak. Persze nem csoda, hiszen csak a Franciaországban eltöltött szakmai gyakorlat körülbelül ötezer óra, ami példa nélküli Magyarországon és ha vannak valakik, akikről már a megjelenésükben is lejön a szenvedély az iránt amit csinálnak, hát Ők biztosan.
Jó pár éve segítenek már barátaiknak, társaiknak tenyészállatok behozatalában, értékesítésében, szakmai tudásuk megosztásában, viszont az elmúlt időszak intenzív érdeklődése azt eredményezte, hogy a tenyészállat-előállítás mellett szolgáltatásaikat kibővítik és bárki meríthet abból a tárházból, amivel ők rendelkeznek.
A leghangsúlyossabbak talán ezek közül a tenyészállat export-import, a szaktanácsadás és a kiállítási állatok versenyre való felkészítése.
„Látjuk, hogy az emberek a saját területeiken jobbak akarnak lenni, többet szeretnének kihozni és azt is tapasztaljuk, hogy nincs, vagy csak nagyon kevés helyen van releváns tudás, amivel segíteni lehet őket. Alapításunk óta a fő mozgató erőnk, hogyan tudunk olyan példát mutatni, ami mások számára is lehetőséget teremt a magas szinvonalú tenyésztésre.”
Azt hiszem többeknek érdekes lehet ennek a két srácnak és csapatuknak a munkája. Ami biztosan elérhető náluk, az a legmagasabb szintű szakmai tudás. Ennek köszönhetően, a tenyészállatok kiválogatásástól kezdve, a különböző akár telepspecifikus helyzetek felmérésén és megoldásán át, egészen az egyes egyedek versenyre való felkészítéséig, akár egy-egy számodra érdekes vetületben, vagy komplexen, a tenyészetedet érintő több területen is, szakmai segítséget tudnak nyújtani.
Nézzen be hozzánk:
npkbeef.com
youtube: https://youtu.be/uCXIbO0dRJU
A MezőgépÉSZek program szakmai vetélkedő egyik szakmai támogatója az NPK Charolais, köszönjük!
A cikk szerzője: Agro Napló