Elárulta Nagy István, miért építenek valójában rovarfehérje-gyárakat Magyarországon
Vadai Ágnes országgyűlési képviselő az Agrárszektor cikkére hivatkozva tett fel kérdését Nagy István agrárminiszternek.
Vadai Ágnes országgyűlési képviselő az Agrárszektor cikkére hivatkozva tett fel kérdését Nagy István agrárminiszternek.
A felfedezés óriási jelentőséggel bírhat a jövő növénytermesztése és élelmiszeripara számára.
Az elmúlt ötven év leggyorsabban növekvő mezőgazdasági ága lett az akvakultúra, amelyben van még potenciál a FAO közlése szerint.
Az MTKI Kft. sikeres innovációja segíti a tej fehérjefrakcióinak gyors és hatékony szétválasztását.
A laboratóriumi vizsgálatok több esetben állati eredetű fehérjét is kimutattak a vegánnak ígért ételekben.
Európában a közeljövőben nem lesz olyan mértékű a fehérjehiány, hogy az embereknek rovarokat kelljen fogyasztaniuk.
Ha le tudnánk győzni a rovarok iránti undorunkat, nagyon jól hasznosíthatnánk őket az étkezésünkben is.
Új szabályok lépnek életbe a nem kérődző haszonállatok takarmányozásában.
Számos előnye mellett az undor mégis legyőzi a rovarfehérjét.
Módosultak a takarmányvizsgálati módszerek.
Évek óta veszteséget termel
A magyar marhának új utakat kell keresnie
A szója- és hallisztlobbi bedobhatja a törölközőt.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.