Klasztertalálkozó a CHH Műszaki KFT-nél Győrben! (x)
2019. április 25-én az Élelmiszer Feldolgozók Országos Szövetsége és az INNOSKART klaszter nálunk tartotta kihelyezett ülését. A rendezvény az élelmis...
2019. április 25-én az Élelmiszer Feldolgozók Országos Szövetsége és az INNOSKART klaszter nálunk tartotta kihelyezett ülését. A rendezvény az élelmis...
Nevet váltott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) ezentúl Felelős Élelmiszergyártók Szövetségeként (FÉSZ) működik tovább - közölte a...
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége élelmiszeripari modernizációs konferenciát rendez 2019. április 25-én Győrben.
A kormány 2014 és 2020 között 300 milliárd forintot biztosít az élelmiszeripar fejlesztésére – közölte Nagy István agrárminiszter a szakterület új cse...
Egyelőre megjósolhatatlan, hogy milyen hatása lesz az élelmiszeripari fejlesztésekre elkülönített uniós forrásokból megvalósuló beruházásoknak. A kere...
Bár export- és belpiaci eladásait is növelte, vélhetően szerényebb évet zár 2017-ben a magyar élelmiszeripar – mondta a Világgazdaságnak adott interjú...
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vizsgálata után megállapítható, hogy a belföldön és külföldön megvásárolt termékek túlnyomó többsé...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.