Magyar kutatók új módszere a bioüzemanyagok előállítására
Belga kutatók a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Energiatudományi Kutatóközpont (EK) munkatársainak közreműködésével olyan újszerű bioüzemanyag-előáll...
Belga kutatók a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Energiatudományi Kutatóközpont (EK) munkatársainak közreműködésével olyan újszerű bioüzemanyag-előáll...
Mi lehet érdekes egy 2200 hektáros, főként kukoricát termesztő Tolna megyei gazdaságban? Hát az 1600 négyzetméteres orchideakertészet, a bioetanol gyá...
Az összes fakitermelésből származó termék termelése nőtt az elmúlt hat évben, míg a kereskedelem volumene valamelyest mérséklődött, összegezte a piaci...
Megkezdődött a 4. Bioenergia hét kedden Budapesten, a négynapos nemzetközi rendezvényt június 21-24. között tartják a Globális bioenergia partnerség (...
Budapest, 2015. június 5. – A K&H és az Agrár Európa Kft. által szervezett Agrár Klub meghívására hazánkba látogatott Heinz Kopetz, a Bioenergia V...
A napenergia felhasználása egyre nagyobb teret nyer napjainkban világszerte. Az ország jó adottságokkal rendelkezik a napsütéses órák számát tekintve....
A repcemag az egyik legkeresettebb áru a világon, az olajos növények közül a harmadik legnagyobb területen termesztik – mondta hallgatósága elõtt a Bó...
Popp József, az Agrárgazdasági Kutatóintézet fõigazgató-helyettese rendkívül értékes elõadást tartott a Nufarm Hungária Kft. évadnyitó kereskedelmi re...
Új üzleti lehetőségek után kutat a megújuló energiák piacán? Bővíteni szeretné partneri hálózatát? Vagy olyan technológia, szolgáltatás birtokában van...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.