Amikor jó csávában, pácban lenni! (x)
Kicsit képzavarnak, esetleg badarságnak tűnik a főcím, de amennyiben pl. a kalászos csávázásra, annak előnyeire gondolunk, akkor talán érthető a válas...
Kicsit képzavarnak, esetleg badarságnak tűnik a főcím, de amennyiben pl. a kalászos csávázásra, annak előnyeire gondolunk, akkor talán érthető a válas...
Globálisan – és így Magyarországon is – technológiai forradalom zajlik, amihez hazánknak igazodni, alkalmazkodni kell, a mezőgazdaság ugyanis a most z...
Magas szintű előadásokban bővelkedett idén is a visegrádi Kalászos Gabonafórum, az előadók kalászos termelőknek szóló „üzeneteit” közvetítjük összefog...
BIOSILD márkanévvel ellátott sört főzetett a Sumi Agro Hungary Kft. a XVII. alkalommal megrendezett visegrádi Kalászos Gabona Fórumra, ezzel reprezent...
Mondta Dr. Lakatos Zoltán, a Hajdúgabona Zrt. vezérigazgatója elõadásában a Visegrádon megrendezett XI. Summit Agro Kalászos Gabonafórumon. A 2009. é...
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.