Ez az új hús lehet a jövő a boltokban? Nem is hinnéd, hogyan készül
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetem Mosonmagyaróvári Karán.
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetem Mosonmagyaróvári Karán.
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Erősödik a saját márkás, a kényelmi, és az egészségtudatos termékek szerepe Magyarországon.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Innovatív gyümölcs- és zöldségitalokkal küzdenek a fenntarthatóságért.
Egyre többen keresik a funkcionális tejtermékeket.
Nem szimpatikus a termelés, de van rá mód, hogy az legyen
34 európai civil szervezet kérte a lengyel EU-elnökséget, hogy ne hozzon döntést a farkasok védelmi státuszának csökkentéséről, míg a jogi és szakmai kérdéseket nem tisztázzák.
Az enyhe hőmérséklet miatt a kártevők akár a tél elejéig életképesek maradhattak.
Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében újabb baromfitelepeket érint a madárinfluenza.
Az elkövetkezendő napokban nő a csapadékhajlam, amire a nyári kapás növények korai fejlődéséhez igen nagy szükség is van.
A csapat egy olyan rendszert mutatott be, amely szenzorok segítségével méri a kukoricaföldek talajnedvességét, elemzi az adatokat.