Nem kell a magyaroknak ez az élelmiszer, pedig van bőven: tényleg lemondtak róla?
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A magyar felnőttek 32,8 százaléka fogyaszt naponta zöldséget, ami 35 ország rangsorában az utolsó helyre elegendő.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Erősödik a saját márkás, a kényelmi, és az egészségtudatos termékek szerepe Magyarországon.
Oda kell figyelni, mert egyáltalán nem mindegy, miből mennyit eszünk a karácsonyi időszakban.
Mérföldkő a modern, egészségtudatos állattartásban.
Innovatív gyümölcs- és zöldségitalokkal küzdenek a fenntarthatóságért.
Egyre többen keresik a funkcionális tejtermékeket.
Nem szimpatikus a termelés, de van rá mód, hogy az legyen
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.