Megváltozhat a magyar szőlőfajták állami elismerése 2024-től
2024-től jelentősen egyszerűbbé válhat a Kárpát-medencei szőlőfajták állami elismerése.
2024-től jelentősen egyszerűbbé válhat a Kárpát-medencei szőlőfajták állami elismerése.
Idén is rangos szakmai elismeréseket adtak át november 7-én az Európai Kereskedelem Napja alkalmából, amelynek keretében a COOP Gazdasági Csoport hat...
Érték és Minőség Nagydíjakat kaptak a Haladás Mezőgazdasági Zrt. GoldenBurg termékei.
Fontos pillanathoz érkezett Közép-Európa borpiaca, eljött a különleges szőlőfajták ideje.
A győri Széchenyi István Egyetem a drónkutatás fontos szereplőjeként az ABZ Drone Kft.-vel és az MIB Invest Group Kft.-vel közösen, ABZ Innovation Kft...
A Magyar Bor Akadémia 2022-ben Figula Mihályt választotta meg az év bortermelőjének.
Szélesebb körből kerülhettek ki idén a Prima Primissima díj jelöltjei, mert több kategóriát is kibővítettek. A jelöltek a magyar tudomány, művészet, k...
Nemzetközi elismerésben részesült az új CLAAS kombájnsorozat.
Átadták a Jánossy Andor-díjat.
Triplázott a Hungaria az Effervescents du Monde-on.
AZ eddigi 79 hungarikum mellé három új került a bizottság döntése értelmében.
Döntött a Magyar Bor Akadémia.
Mesterleveleket és elismeréseket adott át a NAK.
A pálinka gasztronómiai, néprajzi és kulturális értéket képvisel.
Az OMÉK-on is arattak a bio tájfajta paradicsomok.
Új kihívások előtt áll a magyar vetőmagszektor.
Nagyot robbantana ezzel a különleges kecskeméti fajtával a magyar férfi.
Ötvenhat ország 18 094 borából kerültek az ötven kiválasztott közé.
Egyre több külföldi választja a magyar márka szalámi termékeit.
Nagy István elismerte a KÖK Észak/Dél létrejöttét.
A fogyasztói szokások változása miatt már feldarabolva, megtisztítva, konyhakészen is megvásárolhatjuk a sütőtököt.
December 3-5-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
Még nem tisztázott, hogy pontosan hogyan néznének ki az uniós címkék az élelmiszereken a gyakorlatban.
Két évvel ezelőtt fogadták el a Kunming–Montreal Globális Biológiai Sokféleség Keretrendszert, melynek végrehajtása most az elsődleges feladat.
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.