Új kutatás! Komoly segítséget jelenthet a jövőben a burgonyatermesztőknek
A Ralstonia solanacearum okozta burgonyahervadás elleni rezisztencia mechanizmusait fedezték fel az ELKH Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági In...
A Ralstonia solanacearum okozta burgonyahervadás elleni rezisztencia mechanizmusait fedezték fel az ELKH Agrártudományi Kutatóközpont Mezőgazdasági In...
A hasznos pókok jelentős visszaszorulására hívják fel a figyelmet az ELKH Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) és Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) kutatói l...
Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) 2019 tavaszán az Agrárinnovációs Centrum Projekt keretében nyitotta meg az...
A Nemzeti Zsűri döntése alapján, a közszférában működő szervezetek minőség-innovációi kategóriában az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Agrártudom...
Az Agrártudományi Kutatóközpont (ATK) kutatási eredményei nagyban hozzájárultak a trágyázásra vonatkozó nitrátrendeletnek a termelési feltételeket jav...
A búzát érintő lisztharmatfertőzés első megbízható biomarkereit azonosította az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Agrártudományi Kutatóközpont (AT...
Citizen science módszer alkalmazásával mérik fel a parlagfű elleni védekezésben hasznosítható parlagfű-olajosbogár hazai terjedését az Eötvös Loránd K...
A bírálóbizottság a 2020-ban megvalósult, eredményes és sikeres innovációkat díjazta, ennek alapján ítélték oda a kiemelt elismerést az Eötvös Loránd...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.