Nem olcsóbb a vendégmunkás, de magyarok már nem jelentkeznek álláshirdetésre
A mezőgazdasági cégek is rászorulnak a munkaerő-importra, helyben már nem lehet toborozni új munkaerőt.
A mezőgazdasági cégek is rászorulnak a munkaerő-importra, helyben már nem lehet toborozni új munkaerőt.
Úgy tűnik, hogy mégis maradhatnak a Fülöp-szigeteki vendégmunkások Magyarországon.
Helyi munkaerő hiányában Fülöp-szigetekiek gondozzák a teheneket egy somogyi faluban.
Több Fülöp-szigeteki kutatóhellyel és felsőoktatási intézménnyel is szorosabbra fűzi kapcsolatait a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE); az...
Ez a találmány az élet számos területére hatással lehet.
Feloldotta a magyar baromfihúsra még februárban bevezetett beviteli tilalmat a Fülöp-szigeteki agrárminisztérium – közölte a külgazdasági és külügymin...
Már nincs behozatali tilalom a magyar baromfihúsra az ázsiai országban.
Nagy áttörés történt a GMO kontra nem-GMO harcban
A túltermelés miatt nagyon olcsó a mangó a Fülöp-szigeteken.
Az együttműködés a kereskedelmi partnerség fellendítése miatt is fontos.
Még ebben a hónapban megindulhat a magyar húskivitel a Fülöp-szigetekre, megkezdődött az állattenyésztésre és a növénytermesztésre egyaránt kiterjedő...
Új szakaszba léptek az agrárkapcsolatok Magyarország és a Fülöp-szigetek között – jelentette ki Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár, a...
Megnyílt a Fülöp-szigeteki piac három magyar húsüzem előtt, egyedi akkreditációjuk tanúsítványát kedden adta át Fazekas Sándor földművelésügyi miniszt...
Növekedhet a magyar agrárexport.
Könnyebben fel lehet mérni a veszélyeztetett agrárterületeket.
Az új technológiával gyorsan juthatunk részletes információhoz az érintett területekről.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.