2016. május 25. 08:58
Minőség és helyi termelők a közétkeztetésben
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara fontosnak tartja az alapanyagok minőségét a közétkeztetésben, valamint hogy a nagy és közepes méretű magyar cégek mell...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara fontosnak tartja az alapanyagok minőségét a közétkeztetésben, valamint hogy a nagy és közepes méretű magyar cégek mell...
Egyre többen gondolják úgy, hogy az európai mezőgazdaság jövője a regeneratív gazdálkodásban rejlik.
Az erős kereslet miatt tovább drágult a sárgarépa a nagybani piacokon Ukrajnában.
Már igényelhetők a 3,5 százalékra csökkentett Széchenyi Kártya Program beruházási hitelei.
Itt az ideje, hogy készüljünk és gondoljunk a hidegebb, téli időjárásra is a kertünkben.
A mikro- és nanoműanyagok veszélyeztethetik a beporzást, ezzel kockára téve a globális élelmezésbiztonságot.