Itt a nagy kérdés: tényleg kevesebb húst fogunk enni a jövőben?
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Hamarosan csökkenhet a baromfihús ára Magyarországon, ez pedig a gabonaárakra is hatással lehet.
Megugrottak a magyar sertésárak.
2021 év első felében kritikus pont lesz a takarmánygazdálkodás.
Két százalékkal emelkedett a FAO élelmiszerár-index.
Május közepén már megállt a húsár csökkenése. Az élő sertés ára a járvány alatt elérte mélypontját, az átlagosan 400 forintos kilónként árat, de már i...
A hazai tenyésztők számára jó hír, a fogyasztók kevésbé örülnek.
Szigorú ellenőrzésekkel kényszerítenék ki, hogy olcsóbb legyen a sertéshús.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.