Egyre több ilyen kenyér van Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
A pékségek egyre szélesebb körben használják a kovászos technológiát, a termékválasztékot pedig a fogyasztói igényekhez alakítják.
Az ágazatra rálátó szakértők szerint további áremelkedések várhatóak a lisztek és a pékáruk frontján.
Ez nagyon fog fájni a magyar vásárlóknak.
Hol lesz ennek a vége?
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Meddig tarthat még az áremelkedés?
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
Május 27-én jön az idei negyedik online Agrár Klub.
A döntőben 15 kenyeret kóstolt meg a zsűri.
Több tényező együttes hatása áll az áremelkedés mögött.
A malmok és a pékségek is emelést terveznek.
Sok terméket áron alul értékesítenek a sütőipari cégek.
A cél, hogy javuljon a pékek helyzete.
A szövetség szerint a hatóságok mindent tudnak. A Nébih másként látja az ügyet.
A magyar sütőipari cégeknek más a véleménye.
Támogatásokat és áfacsökkentést sürgetnek.
Görögország legészakibb részén több napig tartó tüntetéssorozatba kezdtek a termelők.
A zúzmara és az ónos eső kettőse veszélyt jelenthet a fák ágaira és a vezetékekre.
Óriási kihívás a termelők számára a folyamatosan változó és egyre irreálisabb társadalmi igények kielégítése.
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magáénak akarja a rendkívül értékes anyagot.
A nehézségek miatt csak közepes termés lett pontyból 2024-ben, a süllő viszont szépen fejlődött.