K&H: kivárnak a vállalatok az innovációval
A digitalizáció tartja szinten a hazai vállalatok innovációs tevékenységét. Új termékek, szolgáltatások bevezetésével kivárnak a vállalatok, inkább sa...
A digitalizáció tartja szinten a hazai vállalatok innovációs tevékenységét. Új termékek, szolgáltatások bevezetésével kivárnak a vállalatok, inkább sa...
A magyar cégek többsége innovatívnak látja magát. A legpozitívabban a kereskedelemben tevékenykedők értékelték működésüket e szempontból. Lényegesen k...
Nőtt a digitális fejlesztést tervező cégek száma, ezzel együtt a K&H innovációs indexe is emelkedett, a trendet az ukrajnai háború sem törte meg –...
A világ egyik legnagyobb agrárkiállítása hatvankilencedik alkalommal nyitotta meg kapuit Berlinben. A fokozódó érdeklõdés azt valószínûsíti, hogy a lá...
A szakértők szerint nitrogénterhelés okozhatta a Velencei-tónál tapasztalt halpusztulást.
Bár a 75 éves hőmérsékleti rekord nem dőlt meg, azért nyári nappal zárult a húsvéti időszak.
A következő napokban a meleg idő és a záporok is kedvezhetnek a vegetáció gyors fejlődésének.
Egyre több japán étterem és élelmiszerbolt fordul az amerikai és külföldi termesztésű rizsek felé.
Az utóbbi években a nyár folyamán sokszor olyan erős a napsugárzás, hogy a korábban teljes benapozottságot igénylő növényfajok levelei is megperzselődhetnek.