Ettől leesik az állad: ki nem találnád, milyen állatot figyeltek meg
December 16-án Dél-Portugáliában egy 2003-ban Rétszilason gyűrűzött szerecsensirályt figyeltek meg.
December 16-án Dél-Portugáliában egy 2003-ban Rétszilason gyűrűzött szerecsensirályt figyeltek meg.
A Marokkó és Spanyolország közötti uborkakereskedelem mértéke mind értékben, mind volumenben rekordot döntött.
A tavalyi évhez képest idén visszaesés várható a kivitermés volumenében az Európai Unióban.
A kontinens északi részén a heves esőzések, míg a délnyugati területeken a hőhullámok okoznak egyre komolyabb problémákat és károkat.
Tavaly több mint félmillió hektárnyi terület, mintegy 5500 négyzetkilométer égett le és a területek közül legkevesebb százezer hektár tartozott a foko...
Szlovéniában nemzedékek óta a legnagyobb erdőtűzzel kellett megbirkózni.
Tényleg hamuízű lehet az idei bor?
Lassan, de biztosan emelkednek a bárányárak is.
Óriásit nőtt az országba érkező nektarin.
Az Európai Unióban a tizenkettedik héten a nehéz bárányár a hetek óta tartó növekedése visszaesett, a könnyű bárányárnál azonban további drágulás volt...
Brutális pofont kapott tavaly az uniós körtetermés.
Hatalmas csapást mért a koronavírus világjárvány Portugáliában a vendéglátóiparra: az éttermek több mint fele leállt.
A helyi tisztviselők felelősségre vonást követelnek.
Organikus komposzttal és műtalajjal éleszti fel a halott földeket a Res2ValHUM.
Csaknem duplájára nőtt a felderített arány.
Jogszabályalkotást sürgetnek a durvuló helyzet miatt.
Sokat ront a borok élvezeti értéken a dugóíz.
Egyelőre tesztelik az új szerkezetet.
Viseu portugál bortermelő várossal készít elő együttműködést a szekszárdi önkormányzat, közölte a a tolnai megyeszékhely polgármestere. A portugál nag...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.